Eiti į turinį
Laimonas_Samg

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras skaitantiems. Na ką, pirmą kartą renku mechanikų direktorių, manau visiems knieti sužinoti kas jis, bet truputį apie anketas. Pradėsiu nuo to, kad šįkart ieškojau ne kilometrinės anketos, ne muilo operų ir visokiausių ilgų arijų, o tiesiog paprastos anketos su aikškiais atsakymais. Neieškojau didelios mechanikų darbo patirties ar kažkokios direktoriavimo patirties. Na, kalbant apie anketas, tai jų labai greitai prisikaupė iki 37 ir nusprendžiau, kad jų pilnai pakaks. Aišku, teko beveik pusės net neskaityti dėl netinkamo V_P, bet vilties teikė tvarkingai užpildytos anketos. Banalu man pasirodė, kai pildantieji bando mechanikuose išburti įpatingą discipliną, griežtą tvarką, griežtas bausmes... Kam to reikia mechanikams? Vis dėl to išsirinkau 3 kandidatus, kurie pasirodė verti tęsti kovą dėl mechanikų direktoriaus posto. Štai ir jie!

Jonas_Eclipse - Ne taip seniai buvęs puikus medikų direktorius. Anketa neilga, patiko, kad bandei ieškoti kažko naujo mechanikams. Žaidime dirbi medikuose, esi bene aukščiausio rango, kas yra šioks toks pliusas, tad labai nekantravau pamatyti tavo pastangas. Pirmą stebėjimo dieną, vakare, radau tave besišaudantį /tpdm ir pražaidusį apie 320 minučių. Na kaip pirmai dienai gan neblogas aktyvumas, bet... Visada yra žodis bet. Visas kitas stebėjimo dienas tavęs tiesiog neradau prisijungusio, nors kitus du kandidatus pavyko sugauti. Ties tuo tavo kandidatūra ir baigiasi, sėkmės.

Lenny_Mob - Anketa šiek tiek ilgesnė nei kitų kandidatų tačiau tikrai mintys puikiai sudėliotos ir visą tavo darbą buvo malonu skaityti. Užkabino tas atvirumas atsakymuose, tiesiog sakai taip kaip yra arba taip kaip tu galvoji ir tai yra sveikintinas dalykas. Sudomino idėja leisti mechanikams atidaryti savo garažus ir nusistatyti kainas, bei konkuruoti su kolegomis. Pirmą stebėjimo dieną, deja tavęs neradau prisijungusio. Antrą stebėjimo dieną vakare tu jau buvai pražaidęs apie 330 minučių, aišku aš stebėjau ne tik vakare, bet ir vidudienį. Būtent tą stebėjimo dieną tu savo situaciją ypač pagerinai, todėl, kad visas tas 330 minučių praleidai prasmingai, t.y. gaudydamas nusikaltėlius, valydamas sąrašą ar tiesiog siūlydamas baudas. Tikrai matėsi, kad nesuki ratų užsimerkęs ir jei pamatai pažeidimą, tuoj pat važiuoji į įvykio vietą. Trečią stebėjimo dieną tu pražaidei 220 minučių, sudalyvavai treniruotėje ir susirinkime, taip pat toliau gaudei nusikaltėlius ir dirbai kaip supratau savo mėgiamą darbą, FTB agento darbą. Vėliau tiesiog sėdai į savo motociklą ir skruodei LV miesto gatvėmis. Viskas būtų puiku, bet kaip anketoje nemelavai, dažniausiai gali būti tik vakare ir pora valandų, kartais daugiau. Tai nėra blogai, tačiau kitas kandidatas stengėsi labiau. Neprarask vilties, tikrai esi netoli savo tikslo. Sėkmės.

Robertas_Pacino - Anketa vidutinio ilgumo, tikrai matosi, kad nuoširdžiai stengeisi ir tau neblogai pavyko. Taip pat bandei kažko naujo paieškoti mechanikų darbui, galbūt reikėtų kažką šiek tiek pakeisti ir tai būtų tikrai neblogos, naujos ir orginalios idėjos. Atvirai pasakius, Lenny anketa man patiko labiau, bet tu mano nuomonę stipriai pakeitei žaidime. Pirmą stebėjimo dieną vienintelis buvai prisijungęs, nors pražaidei beveik dvi valandas, per jas pilnai pamačiau su kuo aš turėsiu reikalą. Tu esi taxi antros firmos įgaliotinis, tai labai šaunu ir priimtina būtent šiuose rinkimuose. Stebėjimo metu budėjai prie ligoninės, laukei keleivių, vykai į iškvietimus, rengei taxi paslaugų akcijas. Antrą stebėjimo dieną savo lygį pakėlei kur kas aukščiau, pražaidei daugiau kaip 300 minučių, toliau intensyviai dirbai, budėjai, vykai į iškvietimus, vėl surengei akciją, o paskui galu gale pertraukėlei net ir mini eventuką. Trečią stebėjimo dieną išvis laužei šių rinkimų rėmus išžaisdamas 540 minučių ir jos tikrai nepraleistos veltui, paimta 20 iškvietimų, vėl surengei kelias akcijas, surengei mini eventą, na o vakare tiesiog sėdėjai mašinoje ir bendravai su draugais. Nustebinai tuo, kad viso stebėjimo metu sugebėjai suformuoti savo charakterį, parodyti save kaip vadovaujantį asmenį, laikeisi KET, ramiai ir mandagiai bendravai tiek su klientais, tiek su draugais. Nesigilinsiu šįkart kiek tu tai darei anksčiau, bet būtent stebėjimo metu man parodei, kad tavo noras yra didelis. Tik tavo indėlio dėka, tu pasiekei ko norėjai. Didelės sėkmės, tikiuosi, kad miestų gatvės bus tuštesnės, o konfiskuotų mašinų aikštelės pilnesnės, bei visi klientai bus patenkinti "tepalinių" darbu!

Naujasis mechanikų direktorius - Robertas_Pacino. Sveikiname!

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...