Eiti į turinį
Racer_Squad

Apsaugos direktoriaus apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Labas visiems. Kaip žinote buvo renkamas naujas direktorius, nes Legacy_Demonas, kuris išbuvo netoli 6mėn, buvo nušalintas dėl neaktyvumo. Anketų į šį darbą buvo - 38. Skaičius didokas, tačiau beveik visi anketose rašėte daug "pievų" pvz: "Išbūsiu direktorius pusę metų..". Kam tai rašyti ir kurti pasakas, jei tiesą pasakius, visi žinote, kad šis darbas tikrai ne tas, kuriame daug veiksmo. Anketas rašė ir tie žmonės, kurie tikrai žinomi serveryje, bet jų anketos nelabai mane patraukė. Šį kartą mane patraukė paprastų žmonių anketos, nes jos buvo gan paprastos ir aiškios, be papildomų "pasakų".

Žmonės, kurių anketos mane sudomino ir buvo atrinkti į kandidatus:

1. Edgaras_Grimali - Anketoje nerašei nesąmonių, o aiškiai ir trumpai atsakinėjai į klausimus. Esi buvęs apsaugos pavaduotojas ir sakei išbuvai vieną mėnesį. Šnekant apie tavo kitus turėtus pavaduotojus, tu ten nepasižymėjai ir sugebėdavai išbūti savaitę ar mažiau. Tai tikrai nepalieka apie tave gero įspūdžio. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje. Daug kartų stebėjau tave grobimuose ir mafijų tarpusavio karuose. Teko pabūti ir jūsų teamspeak kanale. Nežinau ar dėl to, kad mane matydavai jame ar šiaip, mėginai aiškinti darbuotojams ką jiems daryti, ir parodyti, kad tu sugebėtum vadovauti komanda. Vieną dieną, gavau nuotrauką iš kito DPKT nario ir joje pamačiau, kaip tu per /vip mėginai užstumti ant teisėsaugos ir išvadinai juos necenzūriniais žodžiais. Šita nuotrauka ir tavo elgesys man nepaliko gan gero įspūdžio. Šiaip ar taip, direktoriaus tau nusprendžiau neduoti dėl to, kad manau esi dar ganėtinai neapsisprendęs, nes pastaruoju metu pavaduotojus keitei kaip kojines ir reikėtų šiek tiek pailsėti.

2. Dainius_Mackevicius - Tiesą sakant perskaitęs anketą galvojau, kad užpildė kažkoks senbuvis, bet pažiūrėjęs, kad čia tu tikrai nustebau. Anketa tikrai ganėtinai gera. Iš anketos ir turimo patirties taškų skaičiaus, matosi, kad serveryje žaidi gan senai, bet mano akyse tu išryškėjai, kai buvai apsaugos įgaliotinis. Apsaugoje tavęs būdavo pilna - akcijos, treniruotes. Kai Legacy_Demonas dingo, tu stengdavaisi prižiūrėti tvarką apsaugoje ir bent kontroliuoti jų veiklą ir nesukelti panikos. Tai buvo tikrai geras įspūdis apie tave iš seniau. Pradėjus stebėti, tavęs žaidime nesutikau, nors anketoje rašei, kad esi gan aktyvus. Man buvo laikinai uždėtas apsaugos direktorius ir pažiūrėjus tavo aktyvumą, tikrai mane nuvylei. Nenuleisk rankų ir tapk šiek tiek aktyvesnis ir manau savo tikslą pasieksi.

3. Sarunas_Jakus - Anketa trumpa ir aiški. Atsakei į visus klausimus netempdamas gumos. Žaidime dirbai IMM mafijoje. Visada tave matydavau dalyvaujant veiksme arba padedant naujokams. Žaidime buvai antras pagal aktyvumą, tačiau visa kitą sekėsi puikiai. Ilgai galvojau ar tu tikrai vertas šio direktoriaus ir ar sugebėsi susitvarkyti, tačiau nusprendžiau surizikuoti ir suteikti tau šansą. Gan rizikingas žingsnis mano atžvilgiu, tačiau nors ir neturėdamas didelio apsaugos patirties taškų skaičiaus, direktorių duodu tau. Direktoriaum jau esi buvęs Grove Street gaujoje ir sekėsi gan gerai. Tikiuosi manęs nenuvilsi ir direktoriaus poste išbūsi ilgiau negu Legacy_Demonas. Sėkmės tau ir nenuvilk manęs, nes viltis dedu į tave!

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...