Eiti į turinį
Laimonas_Samg

"The Ballas" gaujos direktoriaus apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras. Po užsitesusių rinkimų vis dėl to direktorius išrinktas. Aišku pradėsiu nuo jūsų reakcijos ir nepasitenkinimų. Tai tuos žmonės, kurie nereiškia savo nuomonės viešai ar kvailai, o tiesiog nusprendė palaukti kaip naujasis direktorius tvarkysis su savo postu labai sveikinu. O tuos, kurie kaip kokie isterikai pradėjo viešuose chatuose reikšti savo nuomonę, mesti nepagrįstus kaltinimus kaip "parduotas direktorius" tai tik pareikšiu didelę užuojautą. Pasikartosiu, kad nei karto būdamas DPKT neparsidaviau, neparsiduodu ir neparsiduosiu niekam ir už nieką. O kas kitaip mano - tai jūsų nuomonė, bet būkit geri - pasilaikykite ją sau. Šiuo poelgiu tik parodot eilinį beatodairiškumą, nuovokos neturėjimą ir bandos jausmą, kuris pasireškė tiek forume, tiek žaidime. Nežinau kiek dar laiko teks jums adaptuotis ir perprasti, kad ne žinomas nickas direktorių užtarnauja, o pats žaidėjas, jo veikla ir pastangos. Tai palinkėsiu gerai apmąstyti, o geriausiai - stebėti ir tik paskui vertinti ar kritikuoti.

Na o kalbant apie anketas, tai sulaukiau apie 30. Pabrėžiu kaip ir kiekvieną kartą, kad tie žmonės, kurie neturit normalių forumo V_P galit net nesistengti, nes tik sugaištat savo laiką, o mano tik palengvinat, nes aš jūsų anketų neskaitau. Vis dėl to iš 30 išsirinkau 3 kandidatus, kurie patraukė mano akį. Atsižvelgiau į patirtį, į tai kaip jūs pateikiate save anketoje kaip būsimą "The Ballas" gaujos direktorių. Na tai nieko nelaukęs skelbiu kandidatus ir trumpa info apie jų pasirodymą.

Erka_Zipo - Turi tikrai daug mafijų/gaujų patirties, esi dirbęs pas daugelį gaujų/mafijų direktorių ir ten tau neblogai sekėsi. Anketoje mane įtikinai, kad stengsiesi dėl vieno susitarti su priešininkų vadeiva - tai yra dėl papeikimų. Aiškiai užakcentavai, kad esi prieš forumo karus ir prašysi savo konkurentų vadovybės, kad apie narių pažeidimus praneštų tau, o nerašytų papeikimus, o tu už bet kokį pažeidimą juos griežtai bausi ir neleisi jiems piknaudžiauti veiksmo metu. Žaidime dirbi ginklų prekeiviu. Kalbant apie aktyvumą, tai jis buvo deja pats žemiausias, vidurkis apie 2-3 valandas. Tiesa, per tą laiką tu tikrai sugebėjai daug nuveikti, t.y. paimti daugiau nei 30 iškvietimų ir greitai aptarnauti savo klientus. Deja, vien imdamas iškvietimus ir išžaisdamas ne per daugiausiai kitų kandidatų nenurungei.

James_Fantom - Na čia jau kaip ir visų peržegnotas, kaip būsimasis "The Ballas" gaujos direktorius, bet nutiko kitaip. Aišku, paskaičius tavo anketą supratau, kad galėtumei vadovauti šiai gaujai, bet klausimas? Ar tikrai to nori? Nes žaidime pamačiau ką kitą. Kas be ko, tavo aktyvumas buvo aukštesnis, o ir sąlygos palankesnės siekiant šio direktoriaus posto. Tu esi "Cosa Nostra" mafijos pavaduotojas, rengei veiklą savo mafijozams, darei atrankas ir tai yra pagirtina. Bet kolioti teisėsaugininką ir vadinti jį glušu, bei forume kažkam viešai diagnozuoti, kad yra nesveikas, net mafijozui yra nepriimtina. Juk tu vis dėl to užimi aukšta postą ir turi nepamiršti savo ribų, o koliodamas kas antrą teisėsaugininką tu mafijos jėgos neparodysi ir pliuso už tai negausi. Pasitarus su kolega, sužinojau, kad įkyriai lindai į akis su klausimais apie direktorių. Na aplamai susidarė toks įspūdis, kad nelabai dėjai pastangų į direktorių, o net vienu momentu pagalvojau, kad anketą užpildei vien norėdamas susirinkti reputacijos taškų. Na tavo pasirodymas tikrai nebuvo visiškai blogas, bet ir pats manau, kad labai nenusiminei juolab, kad turi mafijozų būrį, kuriam reikia rimto vadeivos. Tai ateityje siūlyčiau susiimti, šiek tiek jausti ribas ir toliau susikoncentruoti į mafijų veiklą.

Liutauras_Tizixas - Taip pat turintis daug patirties ir jau ilgai besisukantis tarp mafijų ir gaujų, kandidatas. Anketoje taip pat akcentavai sąžiningas kovas, griežtą darbuotojų baudimą, bei kupiną veiklos "The Ballas" gaujos gyvenimą. Kalbant apie žaidimą, tai tikrai nesumelavai sakydamas, kad pražaidi apie 200-600 minučių, bet savo rodiklius stipriai pralenkei. Iš tikrūjų visas dienas buvai aktyviausias, vakar pražaidei net 900 minučių, šiandien beveik 500 min, o ir jos nepaleistos vėjais. Esi "Cosa Nostra" mafijos narys, kadangi buvai labai aktyvus, tai tave labai lengva buvo analizuoti ir supratau, kad esi veiksmo žmogus, nenustygsti vietoje, jeigu nėra mafijos veiklos, tai ją darai su klubu arba bent jau gerini įgūdžius /tpdm ar tiesiog triuškini žaidėjus gatvėse. Ne kiekvienas kandidatas sugeba tiek išbūti, nors ir taip aišku, kad kiekvieną dieną tu nebūsi prisijungęs po 1000 min, bet šiuo aspektu parodei dideles savo pastangas ir norą tapti kažkuo daugiau nei eiliniu mafijos nariu. O ir per tokį ilgą laiką praleistą žaidime nepamačiau nieko netinkamo, kas sutrugdytų tau tapti gaujos direktoriumi. Tad išklausęs kolegos nuomonės nusprendžiau suteikti šansą tau ir labai vyliuosi, kad mano pasirinkimas nenueis niekais ir tu pakeisi daugelio žaidėjų nuomonės apie tave. Sėkmės!

Naujasis "The Ballas" gaujos direktorius - Liutauras_Tizixas! Sveikiname!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...