Eiti į turinį
Racer_Squad

Immortal mafijos direktoriaus apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kadangi, Laimonui teko išvykti asmeniniais reikalais, direktorių teko rinkti man. Anketų tikrai gan mažai ir skaičius labai liūdinantis. Realių kandidatų buvo vos keli. Netempęs gumos, pradedu apžvalgą.

Kandidatai:

1. Fretas_White - Nerasdamas normalių kandidatų, nusprendžiau tave paimti į kandidatus, kadangi jau senai pastebėjau, kad pildai į mafijos direktoriaus postą. Labai šaunu, kad tau ir daugelį kartų nepavykus, tu nenuleidi rankų ir vis tiek sieki savo tikslo. Anketa, jeigu ją vertinčiau balais, tai būtų 8/10. Žaidime dirbai The Ballas gaujoje ir buvai klubo pavaduotojas. Teko stebėti, kai dalyvavai narkotikų grobime, buvai aktyviausias iš visų kandidatų. Stebėjimas klubo veiklą, mačiau, kad klubui atiduodi visą save ir klubas tau asmeniškai buvo pirmoje vietoje, nesvarbu, kad turi darbą. Tai man sukėlė abejonių, kad būdamas klubo pavaduotoju ne rimtai žiūrėsi į savo turimas direktoriaus pareigas ir jas apleisi. Ačiū už kandidatūrą ir nenuleisk rankų. Vieną dieną pasieksi savo tikslą.

2. Laurysimo_Like - Labai džiugu, kad pagaliau apsisprendei, kokio pobūdžio direktoriaus nori. Anketoje kaip visada aiškiai atskleidei save ir ji man patiko. Neturiu prie ko prisikabinti. Tačiau žaidime tavęs nesutikau.. Žinojau, kad dirbi Cosa Notra mafijoje. Galbūt, mūsų laikas nesutapo ir nesusitikom. Labai gaila, kad daugiau nieko nebegaliu pasakyti apie tave.

3. Andrius_Fantazy - Anketa - stulbinanti. Kaip visada savo mintis moki dėstyti aiškiai. Reputacijos taškų skaičius ant anketos, tai pat didelis ir tai parodo, kad žmonės tavimi pasitiki. Mafijose tu ne naujokas. Būdamas Cosa Nostra mafijos direktoriumi, ją valdei 3 mėn be jokių pralaimėjimų. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje ir buvai įgaliotinis. Pagal aktyvumą buvai antras. Dažnai tave sutikdavau "dminant" arba dalyvaujant mafijos veikloje. Visiškai kitaip negu su Fretu man nekilo abejonių, kad tu direktoriaus pareigų neapleisi ir laikysis vadžias tvirtai. Sėkmės direktoriaus poste ir linkime išbūti dar ilgiau, negu praėjusį kartą!

Naujasis Immortal mafijos direktorius - Andrius_Fantazy

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...