Eiti į turinį
Laimonas_Samg

Cosa Nostra direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras. Zylė man dėl tam tikrų priežasčių pavedė išrinkti Cosa Nostra direktorių. Anketų buvo 20, na o tų rimtų žmonių buvo nedaug. Iš 20 pildžiusiųjų išsirinkau 3 ir juos stebėjau. Štai rinkimų rezultatai.

Mantas_Karklelis - Anketa nebloga. Žaidime nusivyliau, todėl, kad tavo aktyvumas buvo vienas prasčiausių, o ir stebėjimo metu slampinėjai kažkur, daugiau užtikau būnant AFK nei kažką veikiant, paskui prasileidai mute dar nuo PD direktoriaus. Žodžiu, pasirodymas ne koks.

Fretas_White - Anketa tikrai įtikinanti, turi daug mafijų patirties, o kadangi šįkart nelabai buvo iš ko rinktis tai tu tapai kandidatu. Žaidime dirbi garsiojo Fantazy Immortal mafijoje. Buvai tikrai gan aktyvus, gal šiek tiek nusileidai sekančiam konkurentui aktyvumu, bet tikrai tave buvo įmanoma sutikti. Pagrindinė tavo veikla buvo šaudymas mieste, o toliau - nieko. Tiesiog bėgiojai po bazę, šaudei mieste, tada tave patupdė už grotų, išėjai - vėl šaudei ir tiek. Tavo konkurentas turėjo geresnes sąlygas parodyti ką sugeba.

Diesel_Drift - Anketa išsami, turi nemažai mafijų/gaujų patirties. Matosi, kad nori šio direktoriaus, tad ir tapai kandidatu. Žaidime tu dirbi "The Ballas" gaujoje, esi aukšto rango. Tavo aktyvumas buvo vienas geriausių t.y. šiek tiek geresnis nei tavo konkurento. Stebėjimo metu mačiau tave dalyvaujant zonų puolimuose, esi strategiškas žmogus, padedi sustatyti linijas, pats taipogi kovoji meistriškai. Turi klubą ir to nepamiršai. Kelis kartu tave užtikau bedarant atrankas, taip pat porą kartų rinkai savo klubo narius ir puolei kitus. Norėdamas pailsėti tiesiog sėdai į mašiną ir važinėjai, retkarčiais pašaudei, bet ir vėl grįždavai arba į gaujos veiklą arba kažką veikdavai su klubu. Tuo ir tapai pranašesniu už kitą kandidatą - užsiėmei turiningesne veikla. Tikiuosi, kad rimtai nusiteiksi ir įstenksi atsilaikyti prieš Immortal mafiją, bei neteks po keletos dienų rinkti naujo direktoriaus. Sėkmės!

Naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius - Diesel_Drift! Sveikiname!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...