Eiti į turinį
Racer_Squad

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kaip ir žinote buvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius. Stengiausi išrinkti kuo greičiau, nes sergu ir jaučiu, kad su kiekviena diena vis blogiau. Tai vat. Anketų skaičius - MAŽAS. Jų buvo vos 16.. Labai nuliūdino, bet galbūt daug kas bijojo pildyti po praeito direktoriaus nesėkmės, kai jis savo poste išbuvo vos 3 dienas.

Išrinkau tris kandidatus, kurių anketos man patiko, ir tuos, kurie jau senai siekia mafijos direktoriaus posto.

Ilgai netempęs pradedu apžvalgą.

1. Lazy_Dude - į mano kandidatus tu patenki pirmą kartą ir mane tai tikrai nustebino. Iš anketos matosi, kad apie mafijų istoriją šiame serveryje tikrai žinai daug ir pats esi ne naujokas mafijoje. Mano stebėjimo metu tu dirbai Grove Street gaujoje. Kai tave stebėjau jūs važiavote ginti savo zonos. Vartojai puikiai, žinojai ką reikia daryti veiksmo metu. Kaip ir supratai, žaidime tu man patikai ir palikai didelį įspūdį, nes mano akyse tu esi naujokas, bet viską supranti lyg būtum senas mafijos vilkas. Vis dėl to, kiti du kandidatai tave lenkė aktyvumu ir turima patirtimi. Tau galiu pasakyti tik tiek - nenusimink, nenuleisk rankų, nes tas, kuris nuleidžia rankas niekada nieko nepasieks, o tu tikrai gali kažką pasiekti. :)

2. Fretas_White - Freto vardas jau ne pirmą kartą yra tarp mano kandidatų. Esi tas žmogus, kuris siekia savo tikslo, nesvarbu prieš ką teks kovot. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Stebėjau tave kai dalyvaudavot narkotikų grobimuose. Dažnai matydavau, kaip žaisdavai monetą. Vis dėl to, keli dalykai apie tave man paliko minusus ir nemanau, kad dar esi pasiruošęs direktoriui. Daugelis tave kaltino, kad būtent tu "nuvertei" Diesel_Drift, nors ištikrųjų jis pats save "nuvertė". :D Sulaukei daug pykčio ir agresijos forume iš daugelio žaidėjų ir tu - palūžai.. Mane tai nuvylė, nes anketoje tu tikrai neatrodei toks, kuris gali taip lengvai palūžti. Sulaukęs nemažai neigiamos reputacijos taškų, tu nusprendei ištrinti savo anketą. Kam tai reikėjo daryti, jei pildai į direktorių, tam kad pasiektum savo tikslą, o ne gautum reputacijos taškų? Po kiek laiko užpildei iš naujo. Šioje vietoje aš tavęs nesupratau ir manau šiek tiek palauk, kol atvės visos šitos intrigos su buvusiu direktoriumi.

3. Bmwfan_Tigor - Buvęs Cosa Nostra mafijos pavaduotojas pas Diesel_Drift. Anketoje rašai kaip tikrai gan stipriai subrendęs asmuo. Esi labai konkretus, ir tai tave atvedė į kandidatus. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, nesvarbu, kad nebebuvai jos pavaduotojas ir nebeliko direktoriaus. Tavo aktyvumas buvo panašus su antro kandidato, t.y Freto. Tačiau tavo veikla ir pasiryžimas man atrodė stipresni. Tave būdavo lengva sutikti /tpdm. Tai pat, dažnai matydavau kaip keldavai chaosą mieste, šaudydavai civilius ir taip toliau. Būdamas pavaduotoju, tu pasirodei tikrai gan gerai, bet Dieselio klaida viską nutraukė. Patirties turi daug. Kaip ir minėjau, tu man pasirodei labiau vertas direktoriaus, negu Fretas ir šią mikro dvikovą laimėjai tu. Tikiuosi manęs nenuvilsi ir ta pati situacija kaip su Dieseliu nepasikartos. Sveikinu.

Kaip ir supratote, naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius - Bmwfan_Tigor. Linkime sėkmės ir stiprybės!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...