Eiti į turinį
Racer_Squad

The Ballas gaujos direktoriaus apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Iškart visų noriu atsiprašyti, jei ši apžvalga nebus tokia išsami, kaip buvo praeitos. Kaip žinote, man teko rinkti net kelis direktorius vienu metu, o visus kandidatus stebėti iškart nėra lengva. O dar plius savaitgalis, tai išvis.. Sakysit koks skirtumas, atostogos gi, bet man, deja, atostogos jau baigėsi.. :(

Rinkdamas direktorių didesnį dėmesį stengiausi skirti anketai, nes žaidime man jus visus sugaudyti nebuvo lengva.

1. Albertas_Shifter - Anketoje viską aprašei smulkiai, stengeisi įrodyti, kad tu esi tas, kuris yra sutvertas gaujoms ir sugebėsi įveikti bet ką. Kaip ir kiekvienas žmogus pildęs į direktoriaus postą, tu rašei, kad griežtai uždrausi naudoti nelegalias programas, o tai padaryti iš tiesų nėra lengva. Žaidime buvai be galo aktyvus. Apie savo aktyvumą nemelavai. Tačiau dėl aktyvumo kilo abejonių, galbūt tas aktyvumas tik tada, kai yra renkamas direktorius, nes prisiminus, kai buvai mechanikų direktorius dažnai pildei neaktyvumo anketas. Šitas dalykas man ir sukėlė didžiausią abejonę. Dirbai SPD. Hmm, kitas kandidatas tave turbūt ir lenkė tuom, kad dirbo panašesnį darbą į gaujos. Linkiu nenuleisti galvos, viską apmąstyti ir tau pasiseks pasiekti savo užsibrėžtų tikslų. :)

2. Kaunietis_Sarunas - Tavo anketa mane tikrai nustebino, žinoma gerąja puse. Anketas pildyt moki, viską išdėstai trumpai ir aiškiai, neseki pasakų. Anketoje rašei, kad esi buvęs Grove Street gaujos įgaliotinis ir pats direktorius tavimi pasitikėjo. Tai davė tau pliusą. Puikiai suvoki, kokių savybių reikia to pobūdžio direktoriui. Tačiau viskas pasikeitė žaidime. Anketoje rašei, kad dirbi Immortal mafijoje, bet žaidime tavęs nesutikau. Gal mūsų laikas nesutapo, gal nusibodo laukti, kada bus išrinktas direktorius nuleidai rankas. Apie tave koks tu esi žaidime nieko negaliu pasakyti, tačiau tavo anketa - man patiko!

3. Dawson_Barron - Ilgai galvojau ar tave paimti į kandidatus, bet vis dėl to surizikavau. Anketoje apibūdinai visą savo turėtą patirtį gaujose. Aiškinai, kaip elgtumeisi kiekvienoje situacijoje. Tau puikiai pavyko įrodyti, kad būsi tas direktorius, kuris laikysis taisyklių ir nebūsi tas, kuris karus mėgins laimėti forumo būdu. Žaidime buvai gan aktyvus, vieną dieną daugiau pražaisdavai, kitą šiek tiek mažiau, dirbai Immortal mafijoje. Tave dažniausiai sutikdavau dminant visuose miestuose. Tu suprasdamas, kad tavo gaujos tikslas bus - valdyti Los Santos miestą, mėginai ten sukelti chaosą ir įrodyti, kad į valdžią ateis stiprus žmogus. Kaip ir supratai, tavo pagrindinis konkurentas buvo Albertas, bet tu jį lenkei savo darbo pobūdžiu ir veikla. Prisiminus tą kartą, kai tau nepasisekė su mafija, tikiuosi šį kartą manęs nenuvilsi ir sugebėsi mesti rimtą iššūkį Grove Street gaujai. Sėkmės.

Kaip ir supratote - naujasis The Ballas gaujos direktorius - Dawson_Barron.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...