Eiti į turinį
Laimonas_Samg

Taksi pirmos firmos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras, taip išėjo, kad šįkart reikėjo rinkti taksi pirmos firmos direktorių. Pildymui laiko davėme nemažai, o norinčių buvo taip pat labai daug ir anketų susikaupė virš šešiasdešimties. Norėčiau atsiprašyti už ilgą nežinią, tačiau kaip žinote buvau išvykęs savaitgalį, o paskui turėjau šiokių tokių problemų su interneto tiekėjais, bet šyvakar direktorių jau turime. Pereinant prie anketų tai pasirinkimo tikrai buvo: pildė labai patyrę, šiek tiek patyrę arba visiškai nepatyrę. Aišku po kandidatų apžvalgos sklis kalbos kodėl tokie garsūs žmonės, kurie kadaise pusę metų taxi direktoriais išbuvo ir net į kandidatus nepateko ar puikiai užpildę, bet tiesiog DPKT nariai per savo patirtį yra susiformavę visai kitą požiūrį ir į kandidatą žiūri visai kitu kampu nei žaidėjai. Didžiausia tikriausiai nesamonė, taip pavadinkim, buvo jūsų labai griežtas požiūris į darbuotojus, bausmės tokios kaip: ratų bėgiojimai, ridos kėlimas direktoriui ir pnš. Taip pat tokios nesamoningos sutartys, kaip: neišdirbus tam tikro laiko įtraukiamas į blist ir duodama mute valandai už melavimą. Arba už menkus pažeidimus skiriama piniginė bausmė. Kas čia per nesamonės? Neminėsiu tų žmonių vardų, bet patys puikiai susiprasite, tai siūlyčiau persiskaityti taisykles direktoriaus, kurios tokius dalykus draudžia aplamai. Buvo visokių pildančių, tai vienas prirašė kilometrinę operą, o ją skaitant tai ten tiesiog mėsmalė tiesiogine to žodžio prasme. Na manau moralo pakaks, štai ir kandidatai.

Erka_Zipo - Skaitydamas tavo anketą tikrai patikėjau, kad nori pereiti į ramų žaidimą, siekti kažko visai kitoje srityje. Galbūt tu vienas iš nedaugelių, kurie nekėlė į viršų griežtos baudimo politikos ir akcentavai naujokų paruošimą, bei geras sąlygas jiems įsitvirtinti aplamai serveryje dirbant taksistu. Deja deja deja, žaidime aš tavęs nesutikau, atleisk, net jei kažkiek ir buvai, bet tikrai mums nepavyko susitikti.

Aidas_Energy - Nuoširdi anketa, nemalei joje mėsos su kremzlėmis, bet bandei suformuoti savo požiūrį į direktorių ir tau neblogai pavyko. Rišli, logiška anketa mane galima sakyti pakerėjo ir nusprendžiau, kad tu galėtum konkuruoti kaip nepatyrusiųjų atstovas šiuose rinkimuose, todėl ir tapai kandidatų. Deja, bet tave pavyko sutikti tik šiandien vakare, kai tu buvai pražaidęs vos 4 minutes. Šis rezultatas viską ir pasako.

Impression_Union - Anketa neilga, atsispindėjo tikslumas ir tikrai džiugu, kad nenuklydai nuo klausimo, rėmeisi savo išmone, o ne lyginai kažką su savimi. Prieinant prie idėjų klausimo tai gal keistoka, kad nesugalvojai kažko naujo, bet suprantu, kad tau kas jau atkapstyta, o tavo pasirinkimas buvo tikrai apgalvotas, kad nekartojai tų pačių jau padarytų dalykų, kaip pvz. greitojo taksi, rangų sukūrimas, pliusų sistemos, bet tiesiog pasakei, kad tapęs direktoriumi tikrai šito klausimo neužmirsi.Žaidime tu surinkai be galo daug pliusų. Pirma tu turi net 870k taksisto patirties ir tai tiesiog stulbinama. Antra tave radau dirbantį taksi antros firmos darbuotoju, vadinasi net tiek turint patirties tau šis darbas neigrįso. Trečia tu buvai ne šiaip koks paprastas darbuotojas, o įgaliotinis, kuris turi palaikyti tvarką darbe. Na o tavo veikla tikrai pagirtina, nes dirbai su greituoju taksi, priėmei tikrai daug iškvietimų, budėjai prie ligoninės, bendravai su draugais, padėjai kolegoms ir svarbiausia nesiūlei tos dirbtinos pagalbos bent jau kiek man teko matyti. Galu gale kai ir taip viskas aišku, tai tu dar visus kandidatus net aktyvumu sugebėjai pralenkti. Tavo aktyvumo vidurkis apie 350-400 minučių ir tai tik rodo, kaip tu stengiesi dėl šio posto. Sėkmės, tikiuosi tiek ilgai išbuvęs taxistų atmosferoje, nebėgsi iš savo posto vos suėjus mėnesiui, bei gerinsi taksistų darbo kokybę!

Naujasis Taksi pirmos firmos direktorius - Impression_Union. Sveikiname!

  • Ačiū 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...