Eiti į turinį
Racer_Squad

"Grove Street" direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kaip žinote buvo renkamas Grove Street gaujos direktorius, nes senasis, Bond_Alen, atsisakė. Tiesą pasakius, taip jau gavosi, kad laiko rinkti turėjau nedaug, nes buvo brolio gimtadienis, o kitą savaitę bus ir mano, tai daug reikalų, kuriuos reikėjo suderinti.. :) Perskaitęs anketas pastebėjau, kad daugelis nemokat atsakyti trumpai, nesekę pasakų. :) Ieškojau direktoriaus, kuris pagal aktyvumą būtų "stiprus", nes karai gaujose su šaltaisiais ginklais trunka tikrai ne trumpą laiką. Išsirinkau tris kandidatus, kurie man patiko labiausiai:

1. Lygis_White - esi buvęs The Ballas gaujos pavaduotojas/direktorius ir Grove Street gaujos pavaduotojas. Žaidime pagal aktyvumą buvai paskutinis, nesvarbu, kad vieną dieną pražaisdavai daugiau, bet būdavo dienų, kai pražaisdavai tik 90min. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Berods esi netgi jos įgaliotinis. Dažnai matydavau tave dalyvaujant karuose prieš kitą mafiją, kurių šiuo metu yra tikrai daug. Esi žmogus, kuris nebūtum naujokas ir patirties valdyme tikrai turėtum, tačiau šį kartą nusprendžiau direktorių duoti aktyvesniam ir mano nuomonę žmogui, kuris rimčiau žiūrės į savo pareigas. Sėkmės kitą kartą. :)

2. Paulius_Montago - ne pirmą kartą esi mano kandidatas. Anketas pildyti moki ir tikrai tai įrodei ne vieną kartą. Pagal aktyvumą buvai stipriausias, o tai tik rodo, kad labai nori šio direktoriaus. Žaidime kaip ir Lygis dirbai Immortal mafijoje. Tave sutikdavau beveik visuose veiksmuose, kuriuos man teko stebėti. Dažnai matydavau, kaip esant laisvam laikui DM"ini. Taip pat, kad negautum star, matydavau tave ir /tpdm. Per šį laiką stengeisi įrodyti, kad esi būtent tas žmogus, kuris puikiai sugebės suvaldyti gaują ir kovoti su The Ballas gauja. Tikiuosi manęs nenuvilsi ir mesi rimtą iššūkį priešų gaujai. Sveikinu ir sėkmės! :)

3. Marius_Godus - anketa puiki, viską išdėstei trumpai drūtai. Atrodė, kad anketą rašė žmogus, kuris visą laiką yra dirbęs tik gaujose ir apie jas žino viską kuo puikiausiai. Tačiau viskas pasikeitė persikėlus į žaidimą.. Anketoje rašei, kad pražaidi 400min+, tačiau nežinau, galbūt nesutapo mūsų laikas, bet žaidime aš tavęs nesutikau.. Labai gaila, tačiau linkiu tau sėkmės kitą kartą.

Kaip ir supratote, naujasis direktorius yra Paulius_Montago.

Dar kartą labai atsiprašau už trumpą apžvalgą, kadangi laiko pats neturėjau daug.. :)

  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...