Eiti į turinį
Racer_Squad

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Šį kartą rinkau Cosa Nostra mafijos direktorių, tačiau per šiuos rinkimus labai nusivyliau. Anketų skaičius - tragiškai mažas. Žmonės, patekę į kandidatus taip pat mane nuvylė. Na, vienu žodžiu turbūt skurdžiausi direktoriaus rinkimai, per tą laiką, kiek esu DPKT narys. Tai va, netempsiu jūsų laiko ir pradėsiu.

Kandidatai:

1. Aurimas_Reader - į mafijos direktoriaus postą pildai ne pirmą kartą. Anketas pildyt moki, o ir mafijos patirties turi daug. Kiek pamenu, seniau tau jau teko būti kandidatu pas mane, tačiau tas kartas tau buvo nesėkmingas dėl neaktyvumo. Deja, bet šį kartą neaktyvumas tau vėl pakišo koją.. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Apie tave žinau tik tiek ir nieko daugiau, kadangi tave pradėjus stebėti tu buvai bazėje, o po kelių minučių atsijungei. Gaila, bet pildydamas į direktorių kitą kartą galvok ar verta išvis eikvoti savo laiką pildant anketą. Kaip ir minėjau aukščiau, šie rinkimai mane nuvylė ir tu buvai vienas iš tų, iš kurių tikėjausi daugiau, bet yra kaip yra. :)

2. Donatas_Donis - drąsiai galima sakyti, kad esi serverio įžymybė, vien pažiūrėjus į surinktus reputacijos taškus ant tavo anketos. Tai parodo, kad žmonės tavim pasitiki, tarp jų ir aš, nes patekai į kandidatus. Trumpai kalbant apie anketą, matosi, kad jau esi senas mafijų vilkas, o direktorius tau būtų dar vienas iššūkis, kurį įveiktum. Tačiau, kaip ir Aurimas mane nuvylei. Skirtumas tarp jo ir tavęs tas, kad tavęs žaidime asmeniškai apskritai nemačiau. Tik šiandien teamspeak'e išgirdau, kad dirbi grove street gaujoje. Tikrai maniau, kad būsi stiprus kandidatus, bet nei iš tolo neprilygai kitam kandidatui. Patarimas tau, kaip ir Aurimui - prieš renkant direktorių gerai pagalvok, ar tikrai sugebėsi būti toks aktyvus, kaip rašei anketoje. Sėkmės. :)

3. Fretas_White - Berods jau trečias kartas tau esant kandidatu, kai direktorių renku aš. Trečias kartas nemelavo ir šis kartas tau - sėkmingas. Virš tavęs esantys kandidatai tau neprilygo absoliučiai niekuo. Dirbai The Ballas gaujoje, pagal aktyvumą buvai be abejonės pirmoje vietoje. Džiugu, kad bent vienas iš kandidatų nemelavo dėl savo aktyvumo. Dažnai būdavai /tpdm arba šiaip dm'indavai. Kalėjime tave į dieną matydavau bent jau po porą kartų tai tikrai. Žmonės tavimi pasitiki, pasitikėsiu ir aš. Galima sakyti be jokios konkurencijos tu pasiekei savo tikslą - mafijos direktorių. Labai tikiuosi, kad būsi tas direktorius, kuris sugebės išlaikyti direktorių bent mėnesį, o gal ir ilgiau, kad man po dviejų savaičių netektų rinkti naujo. Visas viltis dedu į tave! Sveikinu ir sėkmės. :)

Naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius - Fretas_White.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...