Eiti į turinį
Racer_Squad

Immortal mafijos direktoriaus apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kaip ir supratote iš pavadinimo šį kartą po gan ilgos pertraukos (kas mafijose keista) buvo renkamas naujasis Immortal mafijos direktorius. Andrius_Fantazy išbuvęs gan ilgą laiką sugebėjo prikelti mafiją ir manau, kad naujasis direktorius manęs nenuvils ir sugebės išlaikyti šią mafiją aukštai.

Anketų nebuvo daug, o tai rodo tik tai, kad susidomėjimas mafijomis - absurdiškas. Galbūt daugelis bijo rizikuoti, nepasitiki savo jėgomis, nes mano nuomone, serveryje yra žmonių, kurie sugebėtų mafiją laikyti tvirtai

Nebetempsiu gumos ir pradėsiu apžvalgą.

1. Lygis_White - vienas iš pirmųjų papuolei pas mane į kandidatus. Anketas pildyti moki, o ir patirties turi nemažai. Pradėjus tave stebėti buvai bedarbis, tačiau pražaisdavai nemažai. Vėliau įsidarbinai FTB ir stebėjau, kaip dirbai. Deivis_Sem tau pasiūlė The Ballas gaujos pavaduotoją ir tu sutikai. Baigėsi tavo stebėjimas, kadangi nemanau, jei būtum tu tikrai norėjęs mafijos direktoriaus, būtum ėmęs gaujos pavaduotoją. Daugiau apie tave nieko negaliu pasakyti, lieka tik palinkėti tau sėkmės su The Ballas gaujos pavaduotoju. :)

2. Arnas_Neriebus - turbūt pirmą kartą buvai pas mane kandidatas. Perskaičiau anketą, o vėliau pažiūrėjęs kieno ji - labai nustebau! Puiki anketa, tikrai nesitikėjau, nes anketoje atsiskleidei kaip tikrai gerai patyręs žmogus. Pamenu, kad dar buvai The Ballas gaujos pavaduotojas, tačiau pabuvęs porą dienų paslaptingai dingai ir tai kėlė šiek tiek abejonių. Šį kartą žaidime taip pat neblizgėjai. Dvi stebėjimo dienas tavęs visai nesutikdavau arba buvai pražaidęs vos kelias minutes, dirbai Grove Street gaujoje. Paskutinę stebėjimo dieną turbūt nusprendei pabūti aktyvesnis ir pagerinai savo aktyvumą. Aktyvumas buvo tas minusas, kuris pakišo tau koją. Manau, kitą kartą sugebėsi pabūti aktyvesnis ir pasieksi direktorių, nes kaip ir minėjau patirties turi pakankamai. :)

3. Donatas_Donis - senas mafijos vilkas, nusprendęs vėl paimti valdžią į savo rankas. Anketas pildyt tikrai moki ir tai turbūt pastebėjo ne vienas. Praeitą kartą, kai buvo renkamas Cosa Nostra mafijos direktorius, tu jo negavai, nes aktyvumas tavo buvo beviltiškas. Pasimokęs iš klaidų savo aktyvumą pakėlei taip stipriai, kad iš visų kandidatų buvai aktyviausias. Dažnai sutikdavau tave dminant arba dalyvaujant mafijos veikloje, kadangi dirbai Cosa Nostra mafijoje iki tol, kol aš visų neišmečiau, kai buvo nušalintas Fretas. Šį kartą tu tikrai įrodei, kad tikrai nori mafijos direktoriaus, nes sugebėjai iš savo klaidų pasimokyti ir nenuleidai rankų. Labai tikiuosi, kad manęs nenuvilsi ir būsi tas žmogus, kuris puikiai sugebės tęsti Andriaus pradėtą darbą ir Immortal mafija išliks tokia, kokia yra dabar - elitinė. Sveikinu ir linkiu sėkmės. :)

Kaip ir supratote, naujasis Immortal mafijos direktorius - senasis mafijų vilkas Donatas_Donis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...