Eiti į turinį
Marius_Greendeath

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi. Kaip ir supratote iš pavadinimo buvo renkamas Cosa Nostra mafijos direktorius. Buvęs direktorius Fretas_White buvo nušalintas už antrą įspėjimą, neprabuvo direktoriumi mėnesio ir už tai buvo įtrauktas į direktorių juodąjį sąrašą. Stebėjimas vyko dvi pilnas dienas per jas kandidatai privalėjo įrodyt, kodėl būtent jie nusipelnė mafijos galvos posto.

Negaišęs laiko pradėsiu apžvalga.

1. Elvinas_Nike - Tavo anketa mane labai sudomino, viską aiškiai papasakojai - ką darysi ir kaip tai padarysi. Tikėjau tavimi, nors mafijos patirties ir neturėjai daug, bet pasiemęs tave į kandidatus labai gailėjausi, kadangi per dvi su puse dienos tavęs žaidime nesutikau nė karto. Kita kartą apsispresk, ar tau verta gaišti savo ir mano laiką.

2. Arvydas_Fezzed - Anketa nebuvo nei ilga, nei trumpa. Tu sugebėjai mane įtikinti, kad esi vertas Cosa Nostra mafijos direktoriaus, tuolab atsiminus, kaip gerai tvarkeisi Immortal mafijoje, kai buvai pavaduotojas pas Fantazy.

Pirmą stebėjimo dieną pražaidei apie 110 minučių ,visą laiką, kai tave stebėjau kėlei ridą savo automobiliui, nors anketoje rašei, kad dirbi narkotikų prekeiviu ir užsiimi jų darbo veikla. Žaidime to nepamačiau, o antrą stebėjimo dieną, tavęs žaidime išvis nesutikau.

3. Aurimas_Reader - Iš tavo anketos matėsi, kad esi senas mafijų vilkas ir išmokęs kovoti palikdamas stipresnę mafiją ir išėjes į silpnesnę. Anketa buvo patenkinama, o patirties skaičius mafijoje mane stulbino, bet kaip ir kiti virš tavęs paminėti kandidatai nuvylei mane žaidime.. Pirmą stebėjimo dieną dirbai Groove Street gaujoje, vidurį dienos pasijungęs pražaidei apie 40 minučių, kaip ir sakei anketoje kartais šaudaisi /tpdm zonoje - žaidime nuvykęs prie /tpdm zonos patrypčiojai ratais ir atsijungei. Vėliau vakare vėl pasijungei - LS ant tilto žaidei monetą, o kai Donatui buvo uždėtas direktorius keliavai pas jį į Immortal mafija ir dalyvavai grobimuose. Antrą dieną kartojosi panaši istorija tik dažniau užtikdavau tave stovinti afk.

4. Aivaras_Stoncelis - Anketoje pakankamai gerai atsikleidei savo patirtį mafijose/gaujose, kaip būdavai pavaduotojas, bet niekad nepasiekdavai direktoriaus posto, į visus klausimus buvo atsakyta puikiai nereikėjo skaityti muilo operų, viskas buvo realistiška. Žaidime tavo veikla buvo susijusi su mafija, ginklais ir narkotikais, aktyvumas irgi buvo stulbinantis pirmą dieną pražaidei virš šešių valandų, palyginus su kitais kandidatais tai labai daug - ištisai dalyvavai įvairioje veikloje, ar tai bebūtų klubų karai, narkotikų grobimai, ar tiesiog šaudymas į žaidėjus ir teisėsaugą. Antrą dieną vakare buvai pražaidęs virš triejų valandų, veikla visą dieną vėl buvo panaši, kaip ir pirmą stebėjimo dieną: bėgimas nuo teisėsaugos, narkotikų grobimai - žaidime ir forume įrodei man, kad esi vertas Cosa Nostra mafijos direktoriaus, tikiuosi nenuvilsi manęs ir žaidėjų. Sėkmės!

Naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius - Aivaras_Stoncelis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...