Eiti į turinį
Marius_Greendeath

"The Ballas" gaujos direktoriaus apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, iškarto noriu visus pasveikinti su artėjančiomis šventėmis. Pildančių skaičius tikrai buvo menkas, tik 30 žmonių pasirįžo užpildyti, galbūt po buvusio direktoriaus ne sėkmės niekas netikėjo, kad galės įveikti ''Grove Street'' direktorių.

Rinkimas truko tris dienas, nenorėjau užtęsti rinkimų dėl švenčių, kurios jau ant nosies, nemanau, kad nei aš, nei patys kandidatai norėtų per šventes žaisti, taigi negaišęs laiko pradėsiu apžvalgą.

Erka_Zipo - Tavo anketa man tikrai patiko, į klausimus atsakei tiesiai šviesiai, anketas tikrai moki pildyti, viską išdėstei trumpai ir aiškiai tas man patiko. Pamatęs 500,000 patirties gaujose ir puikią anketą nedvėjodamas tave pasiemiau į kandidatus. Pirmą dieną žaidime buvai pražaidęs virš šešių valandų, užsiiminėjai įvairia veikla: šaudeisi /tpdm, kariavai ir kėlei ridą savo automoiliui. Veikla gan gera, kitą dieną vidurdienį tave sutikau ir buvai pražaidęs porą valandų, dalivavai klubo veiksme šaudeisi, vartojai, tačiau mano nuomone, kiti kandidatai buvo geresni.

Aurimas_Reader - Antras direktorius, antras kartas kaip tu per mano rinkimus esi kandidatuose. Pradėsiu nuo tavo anketos: viską parašei tvarkingai, rišliai bei be jokių nukripimų nuo klausimų. Žaidime veikla įprasta mafijos darbuotojui šaudymas, narkotikai. Mafijos ir gaujų patirties turėjai daugiausiai iš visų kandidatų, turėjai didžiulį pliusą, aktyvumas buvo truputi geresnis negu pirmo kandidato, bet ilgiau tave pastebėjes pamačiau, kad tu tiesiog sėdi pas žmogų, kuris tau tiesiog kelia rida, tai ar jis už tave pražaidžia žaidime ar tu?

Dzimbo_Zxvibis - Anketa tikrai verta dėmesio, labai aiškiai atsakyti klausimai ir nenukrypai nuo pačių klausimų ir nepasakojai pasakų. Gaujų/mafijų patirties tau taip pat nestinga, tad nedvejojęs pasiemiau tave į kandidatus. Patirties gaujose ir mafijose turi labai daug, daugiau kaip pusė surinktos patirties yra gaujų/mafijų, tai tiesiog man įrodė, kad žinotum ką daryti gaujose. Dar rašei, kad dirbai pas senus gaujų direktorius, kai būdavo galima kariauti tik su šaltaisiais ginklais. Anketa sugebėjai mane įtikinti, kad esi vertas direktoriaus. Žaidime tave sutikdavau dažnai, aktyvumas svyravo tarp 150 ir 300 minučių, dalyvaudavai Cosa Nostra mafijos veiksme, važinėdavai ar tiesiog keldavai sumaištį mieste, bet kitas kandidatas buvo geresnis už tave - sekmės kita kart!

Legacy_Demonas - Abėjojau ar pasiimti tave į kandidatus, nes tave labiau įsivaizdavau kaip žmogų, priklausantį teisėsaugai, bet surizikavau ir įtraukiau tave į savo kandidatų sarašą. Dabar drąsiai galiu sakyti, kad priėmiau labai gerą sprendimą. Anketoje trumpai bei aiškiai man įrodei, kad esi vertas '' The Ballas '' gaujos direktoriaus, gaujų patirties turėjai mažiausiai, bet žaidime atrodė visiškai kitaip, elgeisi kaip tikras mafijozas: pastovūs susišaudymai, narkotikų grobimai ir kitą veikla priimtina mafijai. Dėl aktyvumo tai tikrai nemelavai sakydamas, kad pražaidi po 250-800 minučių, minimumas buvo po 8 valandas kartais pražaisdavai daugiau negu 13 valandų - tiesiog nuostabu, tavo atsidavimas žaidimui man įrodo, kad tu tikrai nori '' The Ballas '' gaujos direktoriaus, sveikinu tave ir linkiu sėkmės!

Naujasis "The Ballas" gaujos direktorius - Legacy_Demonas! Sveikiname!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...