Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tadas_Problem

Numerologija.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi pradėjau domėtis numerologija ir manau tai labai padeda gyvenime, geriau pažysti save, galbūt pasirenki savo gyvenimo kelią.:) Aišku reikia mokėti, žinoti kombinacijas ir skaičiaus reikšme. Taigi man įdomu.. Ar viską darau teisingai? Ar moku apskaičiuoti? Norėčiau jūsų paprašyti atsiūsti savo gimimo datą į AŽ, tuomet aš jum atrašyčiau apie jus (charakteri, kokią sritį rinktis). Ir tik tada komentuoti ar tiesą parašiau, o kurie net nebande rašys ,,nesamonė,, galit net nevarkt :). Tad jei įdomu siūskit gimimo datą į AŽ.

Ši paslauga FREE

Būrimas "Likimo skaičius"

Likimo skaičius parodo, kokiomis savybėmis pasižymime ir ko galime pasiekti gyvenime. Tai tarsi tėvų mums duotas vardas. Skaičius simbolizuoja visas mums suteiktas galimybes. Numerologai likimo skaičių vadina mūsų "potencialiu likimu". Gyventi taip, kad išnaudotumėme mums su gimimu suteiktas galimybes - sunku, bet tai turėtų būti svarbiausias tikslas. Lemtingas skaičius yra Jūsų gyvenimo dvasinė misija. Gyvenimo skaičius rodo, kas esame, o likimo skaičius - kuo galime būti.

Man tereikia TIKRO vardo ir pavardės.

KAINA: 25k sarg pinigų.

Gyvenimo kelio skaičius

Gyvenimo kelio skaičius rodo, kokiomis įgimtomis savybėmis pasižymime, su kokiais bruožais ir gebėjimais keliausime per gyvenimą. Tai svarbiausias skaičius. Jis parodo, kokia bus Jūsų gyvenimo kelionė. Šis skaičius buvo nulemtas tą akimirką, kai išvydote šį pasaulį.

Reikia gimimo datos.

KAINA: 25k sarg pinigų

Tarpusavio santykių palyginimas

Poros tarpusavio santykių (suderinamumo) palyginimas paremtas numerologijos mokslu – partnerių gimimo datomis ir Gyvenimo skaičiumi.

Reikia jūsų ir poros gimimo datų.

KAINA: 25k sarg pinigų.

Viską darau tik tada, jei gaunu pinigus :). Su laiku stengsiuosi pildyti šią temą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

nu seip pasake ir tiesos ir netiesos. bet man atrodo kad netiesos visgi buvo daugiau. sakyciau kad teisingai gal buvo koks 30% visko ka parasei. o gal ir maziau. be to dar buvo vietu kuriose priestaravai pats sau. is pradziu sakei jok as geras vienoje srityje po to pagal kita "langeli" toje srityje pasidariau silpnas. na kazkaip nlb is mano puses, bet gal su kitais labiau pavyks.

Tai sau parasyk kad du*as esi ir bus tiesa :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tomai, kai perskaičiau, tai dauguma atitiko tai ką tu parašei. Žinoma buvo ir netiesos, bet galiu pasakyti, kad net įdomu skaityti, kai žinai jog ši informacija yra apie tave ir gan tikslinga. Mldc, + rep.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...