Eiti į turinį
Racer_Squad

Narkotikų prekeivių direktoriaus apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi. Iš po švenčių, dar būdamas visai šiltas nusprendžiau paskelbti tą jūsų ilgai laukiamą direktorių. Apie rinkimus galiu pasakyti tik tiek, kad narkotikų prekeivių direktorius - didžiausią paklausą turintis direktorius. Per ~7h sulaukiau 62 anketų. Pamatęs nustebau pats, nes senai neteko matyti tokių skaičių. Išrinkti kandidatus taip pat nebuvo lengva, nes pildė begalė daug gerų žmonių, turinčių patirties. Atsirinkau tris kandidatus, kurie man asmeniškai atrodė geriausiai. Pradėsiu apžvalgą, o dėl klaidų nepykite, kaip ir sakiau dar jaučiuosi šiltas, jei žinote, ką turiu omenyje. :D

Kandidatai ir trumpa apžvalga apie juos.

1. Eele_Sturridge - senas prekeivių vilkas, kuris įrodė, kad prekeivių direktoriumi gali išbūti gan ilgą laiką. Proto turi ir anketas pildyti moki, o dar prisiminus tai, kad puikiai valdei ginklų prekeivius davė tau didžiulį pliusą ir tu atsiradai pas mane kandidatuose. Pradėjus tave stebėti dirbai narkotikų prekeiviu, tačiau be vipo tau taip lengvai nesisekė. Pagal aktyvumą buvai iš visų kandidatų paskutinis, gal tiesiog negalvojai, kad sugebėsi vėl patekti į kandidatus, bet čia tik mano nuomonė. Šį kartą nemanau, kad tu esi tas, kuris sugebės puikiai vėl tvarkytis su narkotikų prekeiviais. Kodėl? Aš asmeniškai tave žaidime pamačiau tik tada, kai pradėjau rinkti prekeivių direktorių. Nemanau, kad tau tik grįžus į serverį, neapsisprendus ar tikrai žaisi vėl tau suteikti tokias pareigas. Sėkmės. :)

2. Joe_Luciano - apie tave kaip ir Eele galiu pasakyti, kad taip pat esi veteranas prekeiviuose. Anketoje buvai toks, koks visada būni - paprastas. Tai man patiko ir štai tu jau kandidatas. Šioje vietoje, kas susiję su anketa atrodė puikiai, tačiau viskas pasirodė žaidime. Iš pradžių stebint tave dirbai ginklų prekeiviuose, teko matyti, kaip su kolegomis dminat "ūsių" garaže. Darbo, kas susiję su ginklų pardavinėjimu pas tave - nemačiau. Beveik visada tave stebint matydavau, kaip keli ridą važinėdamas po LV žiedą. Nepaisant to, tavo aktyvumas buvo gan didelis ir tai mane stebino, tačiau nemanau, kad tai buvo "švariai uždirbtos" minutės. Vieną kartą, norėdamas tave pastebėti man nepasisekė, kadangi tu kažką dariai /pzu. Galvoju gal šiaip ką nors stebi. Tačiau praėjo gan nemažai laiko, tavo aktyvumas augo, o iš /pzu išlindai tik po gan gero laiko tarpo. Galbūt, stebėjai čyterį, bet man tai sukėlė abejonių. Sėkmės. :)

3. Erke_Erikas - serveryje dar žinomas kaip tikrasis narkotikų baronas. Taip pat ilgą laiką sugebėjęs išbūti prekeivių valdžioje asmuo. Tai tau suteikė šiokį tokį pliusiuką, kadangi žinojau, kad valdant tau daugelis norėjo tapti būtent narkotikų prekeiviais. Anketa paprastutė, puikiai paaiškinai, ką tu būtent darytum gavęs direktorių ir kodėl jo nori. Žaidime buvai pats aktyviausias, bent jau tomis dienomis, kai man pavyko jumis visus stebėti. Dirbai narkotikų prekeiviu, dažniausiai tave stebint pardavinėjai narkotikus savo draugams, imdavai paketus arba vakarais važinėdavai su draugais. Mano nuomone tavo veikla buvo geriausia iš visų kandidatų ir nebėra ko pridurti. Puikiai tvarkeisi būdamas direktoriumi, todėl manau šį kartą tau seksis dar geriau ir galbūt būsi tas, kuris direktoriumi sugebės išbūti ilgiausią laiką prekeivių istorijoje. Linkiu sėkmės ir nenuvilk manęs!

Kaip ir supratote, naujasis narkotikų prekeivių direktorius - Erke_Erikas.

Dėl klaidų atsiprašau dar kartą, nes sveikata dar nėra atsigavusi iki galo. Dėl kandidatų galiu pasakyti tik tiek, kad buvo be proto sunku apsispręsti ir bent 30 iš 62 galėjo tapti puikiais kandidatais. Nenuleiskit rankų ir siekit direktoriaus posto toliau. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...