Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Eele_Sturridge

Naujųjų metų vakaras

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Dar prieš vakarą, nutariau parašyti kažkokį pasveikinimą, palinkėjimą ar šiaip kokį š.. Naujiesiems metams. Norit skaitykit, norit ne, rašau, tiesiog neturėdamas ką veikti. Taigi...

Bėgant paskutiniai šių metų dienai, galiu drąsiai sakyti, kad šie metai buvo puikūs! Tiek bežaidžiant čia, serveryje, tiek realiame gyvenime. Draugai, artimieji ir visi kiti padėjo sukūrti tiesiog nuostabią atmosferą šiais metais, tikiuosi tai padarys ir kitais. Metų eigoje daug kas sekėsi, žinoma, buvo ir nesėkmių, kurios man, kaip ir kiekvienam turėjo padėti labiau suprasti gyvenimą, patobulinti save bei suvokti, kad visada gerai nebus - vieni laimės, kiti pralaimės. Aišku, vieni metai sėkmingi, kiti mažiau - visą gyvenimą nesisekti negali! Nesisekė šiais, pasiseks kitais. Iš tikro, gana taip niūriai, pereisiu prie kitos dalies.

Kad ir kaip būtų keista, bet iki Naujųjų metų, šiemet, susitvarkiau viską, grąžinau skolas, tik jų dar nesusirinkau (susitikęs šiandien jas atgausiu, jeigu reikės ir išsimušiu :D), baigiau pradėtus ir paliktus nebaigtus darbus, su visais susitaikiau ir suplanavau nuostabų 2014 - ųjų sutikimą. Bent jau sakoma, kad prieš Naujuosius būtina nesipykti, nesiskolinti ir neskolinti kitiems (o jei tai padarei, grąžinti), pabaigti visus darbus, vis dar nepradėtus ar neužbaigtus. Bet... čia tik prietarai, nori tikėk jais, nori netikėk. Tačiau vis tiek, kažkaip geriau ir lengviau pasidarė, kai visa tai jau padariau, sutvarkiau.

Tik ką tik, rašymo pertraukėlės metu, įvyko kai kas neplanuoto - viriau koldūnus sau ir savo broliui, ir sugedo kaitlentė, pati staiga išsijungė, o įjungti nebeišeina... :D Keista, bet koldūnai spėjo išvirt ir su broliu skaniai pavalgėm.

PS Kaitlentę šiandien remontavo :D

Tiek apie mano darbus prieš 2014 - uosius, štai keli prietarai, kuriuos dar galit spėti įvykdyti, jei tik užsinorėsit.

1. Kokia buvo Naujųjų metų diena, tokie bus ateinantys metai. Todėl šią dieną būtina linksmintis, nesipykti, nesiskolinti ir kitiems neskolinti, nes galite savo laimę atiduoti. ---- Vakaro eigoje susigrąžinsiu ir grąžinsiu skolas.

2. Mūsų protėviai tikėjo, kad iki Najųjų būtina pabaigti visus darbus, nes paskutinę metų naktį namus aplanko raganos ir apsistoja tuose namuose, kuriuose randa nebaigtų darbų. ++++ Sutvarkyta viskas!

3. Jei prieš Naujuosius duosite išmaldos elgetoms, kitais metais patiems tikrai neteks elgetauti. ------ Dar nedaviau, jei pamatysiu - duosiu.

O šitą, tikrai reikia įvykdyti visiems - nekilnokit tiek, kiek nepakeliat (kalbu apie alkoholį), po Naujų, prašau! :D

Žinoma, ir palinkėjimas - paprastas, trumpas ir aiškus, nieko mandro nebeišspausiu. Linksmo ir laimingo Senųjų metų palydėjimo, Naujųjų - 2014-ųjų - sutikimo. Gerai atšvęskit visi, kas su draugais, kas su šeima, giminėmis ir nepamirškit pasveikinti visų - HAPPY NEW YEAR! Be abejonės, ačiū visiems, čia esantiems mano Draugams bei tiems, kuriuos mažiau pažįstu! Ir žinoma, ačiū už kritiką, ačiū ir tiems, su kuriais nelabai sutariu.

PS Pažymėkit ir patys apie šiuos prietarus, įvykdėt, ar ne. O galbūt išvis jais netikit ir nenorit laikytis jų. Galit nusikopijuot visus.

[color="#000000"][i]1. Kokia buvo Naujųjų metų diena, tokie bus ateinantys metai. Todėl šią dieną būtina linksmintis, nesipykti, nesiskolinti ir kitiems neskolinti, nes galite savo laimę atiduoti.
2. Mūsų protėviai tikėjo, kad iki Najųjų būtina pabaigti visus darbus, nes paskutinę metų naktį namus aplanko raganos ir apsistoja tuose namuose, kuriuose randa nebaigtų darbų.
3. Jei prieš Naujuosius duosite išmaldos elgetoms, kitais metais patiems tikrai neteks elgetauti.[/i][/color]

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

tavę irgi su artėjančiais :lol:

Pas manęs taip:

1. Kokia buvo Naujųjų metų diena, tokie bus ateinantys metai. Todėl šią dieną būtina linksmintis, nesipykti, nesiskolinti ir kitiems neskolinti, nes galite savo laimę atiduoti. ++ Bus padaryta

2. Mūsų protėviai tikėjo, kad iki Najųjų būtina pabaigti visus darbus, nes paskutinę metų naktį namus aplanko raganos ir apsistoja tuose namuose, kuriuose randa nebaigtų darbų. + padaryta galima sakyti

3. Jei prieš Naujuosius duosite išmaldos elgetoms, kitais metais patiems tikrai neteks elgetauti. Jeigu sutiksiu mestelsiu,nu jei nesutiksiu ką padarysi : /

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...