Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Svečias dxas

Grand Theft Auto Lietuviškas Facebook puslapys.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Iga_Jamrs

Grand Theft Auto

Sveiki visi kagi pradėsiu iškarto nu oto kad aš noėčiau išplatinti savo facebook poslapį, ir noriu kad jums patyktu mano puslapys kuriamę jhus galitė sužinoti daug naujo apie GTA . Štai mano facebook'o puslapio link'as: https://www.facebook.com/pages/Grand-Theft-Auto/279315038846243

Kad butu idomiau surašysiu visa GTA įstoryja.

Grand Theft Auto (1)

Grand Theft Auto (1997), pirmas Grand Theft Auto serijos žaidimas, buvo skirtas DOS, Microsoft Windows ir PlayStation konsolėms.

Grand Theft Auto: London 1969 (1999), originalaus žaidimo papildymas. Žaidimo veiksmas vyksta Londone, 1969 metais. Žaidimas skirtas PlayStation ir DOS/Windows kompiuteriams.

Grand Theft Auto: London 1961 (1999), žaidimo Grand Theft Auto: London 1969 papildymas, kurio veiksmas vyksta Londone, Mančesteryje, 1961 metais.

Grand Theft Auto 2

Grand Theft Auto 2 (1999/2000), žaidimas buvo skirtas Moft Bibows, Bitchtation ir Dreamcast konsolėms, bei AK. Nuo pirmtako žaidimas skyrėsi geresne grafika ir tuo, kad žaidėjas dirbo įvairioms nusikaltėlių organizacijoms.

Grand Theft Auto 3

Grand Theft Auto III (2001): veiksmas vyksta išgalvotame Liberty City mieste, kuris buvo kuriamas pasiremiant Niujorko miestu. Tai buvo pirmas šios serijos žaidimas, kurio veiksmas buvo matomas trečiuoju asmeniu, taip pat žaidimas turėjo naują 3D grafikos variklį. Žaidimas pasisėmė daug idėjų iš tokių garsių filmų, kaip „Žmogus su randu“, „Geri vyrukai“ ir „Sopranai“. Buvo sukurtos PlayStation 2, PC ir Xbox versijos.

Vice City

Grand Theft Auto: Vice City (2002). Veiksmas vyksta 1986 metais išgalvotame Vice City mieste, kuris buvo kuriamas pasiremiant Majamiu. Žaidimui įtaką dar 4 tokie filmai kaip „Žmogus su randu“(pagal kurį buvo kuriamas žaidimo scenarijus), „Karlito kelias“ ir serialas „Majamio policija“. Buvo išleista Xbox, Playstation 2 ir PC.

Grand Theft Auto: San Andreas (2004), veiksmas vyksta 1992 metais išgalvotoje San Andreas valstijoje, kuri buvo kuriama pasiremiant Kalifornija ir Nevada, bei Los Andželo, San Francisko ir Las Vegas miestais. Žaidimui įtaką darė filmai apie juodaodžių gyvenimą ir tų laikų vakarų pakrantės rep’o kultūra.

Grand Theft Auto Advance (2004), žaidimas turėjęs būti mažesnė Grand Theft Auto III versija skirta Game Boy Advance kompiuteriui, tačiau Grand Theft Auto: Advance tapo visiškais nepriklausomu nuo Grand Theft Auto III.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories (2005), PlayStation Portable kompiuteriui skirta žaidimo Grand Theft Auto versija, kurios veiksmas vyksta 1998 metais. 2006 metų birželio 6 dieną buvo išleista versija skirta PlayStation 2.

Grand Theft Auto: Vice City Stories (2006), PlayStation Portable kompiuteriui skirta žaidimo Grand Theft Auto: Vice City versija, kurios veiksmas vyksta 1984 metais. Žaidimas buvo išleistas 2006 metų spalio 31 dieną. 2007 metų kovo 6 dieną buvo išleista PlayStation 2 ir PlayStation Portable versija.

Grand Theft Auto 4

Grand Theft Auto IV (2008), ketvirtos serijos GTA žaidimas, kuris Šiaurės Amerikoje ir Europoje pasirodė 2008 metais Xbox 360 ir PlayStation 3 konsolėms bei asmeniniams kompiuteriams.

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (2009), Grand Theft Auto IV du papildymai: The Ballad of Gay Tony ir The Lost and Damned kartu viename pakete.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars (2009), platformos: Playstation Portable, iOS, Nintendo DS. Vyksta Liberty City, panasiu metu kaip ir Grand Theft Auto IV, pasakoja kas vyksta miesto kinu kvartaluose.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto V (2013), penktos serijos GTA žaidimas, kurio veiksmas vyksta Los Santos (GTA san andreas mieste, kuris Grand Theft Auto V yra didesnis ir daug detalesnis). GTA V – veiksmo-nuotykių atvirojo pasaulio žanro kompiuterinis žaidimas, kuris jau yra išleistas. Dabar žinoma, kad šis žaidimas bus tik asmeniniams kompiuteriams, Xbox 360 ir PlayStation 3 konsolėms. http://www.rockstargames.com/V/

Serijos paketai

Šitie paketai yra pataisymas su keliais papildymais ir/arba bonusais arba keletas serijos žaidimų surinktų į vieną.

1999 Grand Theft Auto: London 1961 (papildymas)

1999 Grand Theft Auto: Directors Cut (Grand Theft Auto ir Grand Theft Auto: London 1969 viename)

2002 Grand Theft Auto: Double Pack (Grand Theft Auto III ir Grand Theft Auto: Vice City viename)

2005 Grand Theft Auto: The Trilogy (Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ir Grand Theft Auto: San Andreas viename)

2005 Grand Theft Auto: San Andreas Special Edition (Grand Theft Auto: San Andreas su The Introduction filmu)

2006 Grand Theft Auto: San Andreas Platinum (Grand Theft Auto: San Andreas papildytas ir pataisytas)

2006 Grand Theft Auto: Double Pack (Grand Theft Auto: Liberty City Stories ir Grand Theft Auto: Vice City Stories viename)

Modifikacijos

Žaidimui yra sukurta įvairių modifikacijų.

MTA (Multi Theft Auto) – Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City arba Grand Theft Auto III modifikacija skirta žaidimui internetu.

GTA: VC-MP (Grand Theft Auto: Vice City MultiPlayer) – Grand Theft Auto: Vice City modifikacija skirta žaidimui internetu.

GTA: SA-MP (Grand Theft Auto: San Andreas MultiPlayer) – Grand Theft Auto: San Andreas modifikacija skirta žaidimui internetu.

GTA: IV-MP (Grand Theft Auto: IV MultPlayer) Grand Theft Auto: IV modifikacija skirta žaidimui internetu

Vietovės

Išgalvotos

Liberty City – pasiremta Niujorku (Grand Theft Auto, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Advance, Grand Theft Auto: San Andreas (įžangoje ir vienoje misijoje), Grand Theft Auto: Liberty City Stories ir Grand Theft Auto IV).

Vice City – pasiremta Majamiu (Grand Theft Auto, Grand Theft Auto: Vice City ir Grand Theft Auto: Vice City Stories).

San Andreas – pasiremta San Francisku (Grand Theft Auto). (Grand Theft Auto: San Andreas) Pasiremta Kalifornijos ir Nevados valstijomis. San Andreas versijos per GTA serijos pirmają dalį ir GTA: San Andreas yra visiškais skirtingos. Viena iš jų yra miestas, o kita – valstija.

Ačiū kad skaitėt lauksiu jūsu Laikų. ;)

https://www.facebook.com/pages/Grand-Theft-Auto/279315038846243

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Vytenis_Blaack

pamačiau:

Yra žmoniu kurie miegsta sportoti?

Kai manot ar gerai taip sportot?

Ną kagiKONKURSO LAIMĖTOJAS YRA EVALDAS Saveljevas. Sveikinam jį. Su prizų susisiek pats.

Kas nors nauduoja papyldus?

Ar yra tokiu žmoniu kurie nėra darkolkas lošė GTA?

ir iškart išėjau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...