Eiti į turinį
Laimonas_Samg

"Grove Street" direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras visiems. Pagaliau, sutikus naujuosius, išrinktas naujasis "žaliųjų" direktorius. Anketų buvo nemažai, pasirinkimas nemažas. Kaip ir visada stengiamės į tokius postus ieškoti žaidėju su patirtimi, nes jie nepaveda ir tikrai tokių buvo. Nieko nelaukęs, skelbiu išrinktuosius.

Domas_Capone - Anketa išsami kaip ir daugelio, įdomu skaityti, tiesiog turi daug patirties, įtikinai, kad nori šio direktoriaus ir tapai vienu iš kandidatų. Kas liūdniausia, kad nei karto nesusitikome, tai tuo tavo kandidatūra ir baigėsi.

Klaudis_Bass - Anketa rišli, akcentavai sąžiningas gaujų veiklas, didelis pliusas už tai, kad jau buvai direktoriumi ir iš tikrųjų ne taip blogai pasirodei, bei turi daug patirties. Viskas būtų buvę puiku, jei būtum bent kiek prisijungęs į žaidimą.

Albertas_Shifter - Anketa labai išsami, smulkiai aprašyti tikslai, tikrai solidus darbas. Ne paslaptis, kad tave keli žinomi žaidėjai rekomendavo, į tai šiek tiek atsižvelgiau. Žaidime tu dirbai "The Ballas" gaujoje , tai didelis pliusas. Visas stebėjimo dienas tave sutikau žaidime, tu vis kažkuo užsiimdavai, o dažniausiai tai buvo DM mieste su draugu, važinėjimas su mašina, na ir kažkiek tai klubo veiklos. Gaila, kad gaujoje negalėjai parodyti savo sugebėjimų, nes renkamas priešininkų direktorius, tačiau gaujos valdžia galėjo drąsiai daryti narkotikų grobimus, ko aš ir laukiau - bent kokio veiksmo iš gaujos pusės, bet taip ir nesulaukiau. Tad viskas tikrai buvo šaunu, aktyvumu net šiek tiek lenkei kitą savo kandidatą, tačiau pritrūko tos strateginės veiklos, kuo tave kandidatas ir pralenkė.

Aurimas_Reader - Ne pirmą kartą pildai į gaujų arba mafijų direktorių postus ir vis nenustoji bandęs. Anketa kaip ir paskutiniu metu labai rimta ir kas be ko dideli pliusai už patirtį, bei už tai, kad ne vieną kartą jau buvai kandidatu. Šįkart labai pasistengei su aktyvumu, buvai vienas iš aktyviausių, per dieną pražaisti daugiau nei 600 minučių tikrai yra pasiekimas, o dar per tas 600 minučių nuveikti naudingo yra būtent to ko ir mums reikia. Dirbi Cosa Nostra mafijoje, užimi aukštas pareigas t.y. esi įgaliotinis. Buvo tiesiog įdomu žiūrėti, kaip rengi įvairią veiklą savo mafijozams, padedi vadovauti mafijozams veiksmo metu, strateguoji ir pritaikai savo taktikas per grobimus ir pnš. Tikrai jaučiasi, kad supranti ką darai ir turi lyderio bruožų. Nors tavo varžovas tave lenkė šiek tiek aktyvumu, tačiau tu jį lenkei savo veikla ir prie viso to dar užsiėmei ir su klubu. Tikrai pastangų šįkart įdėjai dar daugiau ir aš nusprendžiau, kad pakanka tau belstis į direktorių postus, laikas juose pabūvoti. Tikiuosi valdysi išmintingai ir žalieji vėl atgaus savo zonas!

Naujasis "Grove Street" direktorius - Aurimas_Reader. Didžiausi sveikinimai!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...