Eiti į turinį
Lukas_Tuktukas

Lenktynės ( Rush) /2013

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, noriu sulaukt kultūringų bei mastančių žmonių komentarų bei atsiliepimų apie filmą

Kad priminė apie šitą filmą, dėkoju Gazas_Berlingo.

Pagal tikrus įvykius sukurtas filmas „Lenktynės“ atskleidžia intriguojantį „Formulės-1“ lenktynininkų gyvenimą.

Jamesas Huntas ir Niki Lauda – du talentingiausi aštuntojo dešimtmečio „Formulės“ lenktynininkai. Britų kilmės J.Huntas – emocingas ir karštakošis, moterų numylėtinis, iš jaudulio vemdavęs prieš visas varžybas. Tuo tarpu austras N.Lauda – viską apskaičiuojantis šaltakraujis konkurentas. Skirtingi kaip diena ir naktis, tačiau abu –talentingiausi lenktynininkai ir didžiausi varžovai, kuriems kiekvienos varžybos tapdavo asmenine dvikova.

Šią dvikovą dėl titulo pažymėjo vos austro žūtimi nesibaigusi šiurpi avarija Nurburgringe (Vokietija) bei liūtyje skendęs sezono finalas Fuji (Japonija).

Jauni, populiarūs ir talentingi; lenktynių trasa jiems – brangesnė už gyvybę. Tačiau kas iš tiesų slypėjo po žvilgančiais „Formulės-1“ legendų šalmais...

Asmeninė nuomonė: Puikus filmas, gal dėl to, jog mašinas begalo myliu, tačiau patiko visi tie pamąstymai, gyvenimiškos mintys, kurių neatskleisiu, o leisiu patiems apgalvoti.

Enjoy!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tikrai nustabus filmas, nustebęs likau po jo. Labiausiai patiko apmastančios vietos, bei tos kuriose labai gerai matosi kaip žmogus bando kankindamasis tęsti ką pradėjo. Patariu visiems pažiurėti šį nuosabų filmą. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tikrai vienas geriausių žiūrėtų filmų. Įtraukiantis, paliekantis apmąstymų, gal kai kuriems ir išspaudęs ašarą. Nebūtina būti F1 fanu, jog suprastum ar susidomėtum šiuo filmu. Tikrai rekomenduoju.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...