Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Stalin_Ladies

Roman_Pearce

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Stalin_Ladies

2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Roman_Pearce

3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Na šiandieną ryte prisijungęs, kaip ir kas dieną prisijungęs patikrinų įspėjimų istoriją ar negavau kokio naujo įspėjimo ir kitą. Šiandien radau gautą įspėjimą iš naujojo moderatoriaus Roman_Pearce, kurias skiltys jis moderuoja, net nebuvau įlindęs į jas... Na tik į transporto priemonės, nes dėjau skelbimą, bet nemanau, kad buvo freepostas... (http://sarg.lt/index.php?/topic/180614-hustler/page__p__2247608#entry2247608). Tai net nežinau ką ir begalvoti, juk įspėjimų, daugiau nebuvau gavęs už nieką, o čia staigą atėjo įspėjimas, na nemanau jog Pearce koks vaikas yra, bet jau įspėjimų už nieką dėt nereikia, juk jis ne visagalis su tuo moderatoriaus statusų... Šiandieną jau yra antras skundas šiam moderatoriui...

4. Įrodymai (BŪTINA):

bfdbc6c2cab8e845ab34f0ef65cee486233.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas , kaip ir sakiau praeitoje temoje nesu aš joks visagalis ir neatsimenu visų papeikimų istorijų . Variantai už kurios galėjai gauti įspėjimą : nesąmoningų kainų siūlymas "transportų skiltyje" , anketos užpildymas ne pagal formą kas labiausiai tikėtina (galėjau ir užrašyti tai kaip "freepost" nes buvo daug tokių temų tai gal ir sumaišiau čia jau mano klaida :/) arba prisistatymų skiltyje postinai "sveikas , swx" ar dar kaip ne kartą ir ne 2 .

Dar kartą noriu priminti jog prieš rašydami arba kurdami temas persiskaitykit skilties taisykles ir nebus jokių problemų kitą kartą tai tiek. :)

P.S Taisyklių nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...