Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mantas_Vansevicius

Visa tiesa, paskaitome visi

Rekomenduoti pranešimai

24083ef1886fb6c3d97e991b32964ce5696.png

Sveiki visi, esu sarg.lt žaidėjas Mantas_Vansevičius, ištiesų sarg.lt pradėjau žaisti "ant prikolo" užsiregistravau, bėgiojau nuo policijos, daužiau žmones ir pan, tačiau atėjus laikui kai nebuvo ką veikti pradėjau žaisti normaliai, kėliausi pinigus, xp. Dabar jau turiu namą Vilą, 45 milijonus pinigų ir 60k XP.

Tačiau...

Gavus villą gavau daug prašymų ją parduoti, net grąsinimų kad mano acc bus nulaužtas :) Pradėjau juos ignoruoti, kelti į priešų sąrašą, na o kaip visi turi draugų pradėjau gauti ban'us jail'us ir mut'es.

Man tikrai atsibodo visas šis reikalas. Negaliu pražaisti 2val išstisai SARG'e negaudamas ban'o. Prisipažystu kad tikrai nenaudoju jokių čheatų kaip daugelis, nes jie čia beverčiai, su jais nepasidarysi nieko :) Tad žaidžiu be čheatų, užsimodines HD grafiką.

Pažaidi 1-1 su puse val. gaunu BAN'ą visiškai už nieką, tai (Nelegali veikla) nors stoviu event'o eilėje :D, tai (Linkėjimai nuo Vardas_Pavarde), (cytas), ar net (tu esi ******), vakar pildziau anketa atblokavimui, tačiau ją ištrynė :) nors buvau užpildęs pagal taisykles, unban negavau. Na ką chebra, net nežinau ką daryt, žaist noriu bet neįmanoma supratot tikriausiai mane :) Patarkite ką daryti, arba tikriausiai teks palikti sarg.lt :/

Comments...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...