Mantas_Can Parašyta Balandžio 17, 2014 Parašyta Balandžio 17, 2014 O nebandziau ... Dq reiks pabandyti . Uz naujove man +r3p
Svečias Jonas_Twister Parašyta Balandžio 17, 2014 Parašyta Balandžio 17, 2014 Buvo įdėta jau , pravers .
Paris_London Parašyta Balandžio 18, 2014 Parašyta Balandžio 18, 2014 Pro sita ls kelia kartais keldavau. Bet kam nors pravers.
Dios_Destructorr Parašyta Balandžio 18, 2014 Parašyta Balandžio 18, 2014 Blem, trasa neatitinka temos turinio.. Galvojau bus koks atrastas naujas dalykas, kuris padės sparčiau kelti ridą. O šiaip, aš pats keliu LS miesto "žiede", tik dar pridedu LV žiedo puse rato ir gaunasi labai puiki trasa. T.y. išvažiuojant iš LS link LV, būnant prie LV žiedo pasisuki į kairę ir pusę rato, o tada grynai per vidurį LV žiedo leki vėl tiesiai į LS.
Lucky_Sammow Parašyta Balandžio 23, 2014 Autorius Parašyta Balandžio 23, 2014 Blem, trasa neatitinka temos turinio.. Galvojau bus koks atrastas naujas dalykas, kuris padės sparčiau kelti ridą. O šiaip, aš pats keliu LS miesto "žiede", tik dar pridedu LV žiedo puse rato ir gaunasi labai puiki trasa. T.y. išvažiuojant iš LS link LV, būnant prie LV žiedo pasisuki į kairę ir pusę rato, o tada grynai per vidurį LV žiedo leki vėl tiesiai į LS. Sunkoka susigaudyt.. :DD
Svečias Domantass_Style Parašyta Balandžio 25, 2014 Parašyta Balandžio 25, 2014 kartais daugiau žmonių pamatysi LS rate negu LV,anyway turbūt kai kam padėjo.
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.