Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Svečias Zahariok

Kovinis_Basket

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Zahariok

Sveiki as esu Alexas_Zahariok.

Šiandien buvau labai nustebęs, kad gavau baną. Už tai, kad esu geras žmogus ir norėjau padėti naujokui įsitvirtinti serveryje. Man jis pasiulė nelegalia veikla kreditus, as kaip budamas naujokas ir man niekas nebuvo suteikes tokios informacijos, kad negalima turėti kreditų paemiau ir sutikau, nes galvojau kas čia gi tokio, paskui jis iš manes pradėjo kritikuoti pinigu ir prdaėjo man aiškinti ,kad siunčia kreditus kažkokiam kitam žmogui,paskui siunčia ir man kreditus, bet tu kreditu iki siol negavau. Nesupratau, isviliojo pinigus ir dar gavau kazkoky bana uz man nesuprantama dalyką...

Kadangi man tai yra pirmasis toks kartas, aš atsiprašau ir prašau atleisti man, nes aš pasimokiau. Ir taip daryti nebesinori, nes nukentejau kaip sakoma kaip man per daug ziauriai.

O Kovinis_Basket, žmogus jis manes neinformavo, kad gausiu bana, ir jis tiesiog sake kad viskas gerai ir ale duos man kreditus ir man sake nusiraminti.

Na as kaip patiklus naivuolis ir sutikau.

Nuo šito laiko aš pasimokiau, ir labai prašau nuiimkite ta IP bana, taipogi uz ka IP banas? jeigu as tik 1 karta toky dalyka darau. Nesupratau sito admino nuosprendzio, labai keista.

Norėčiau, kad atsakytumete į mano šitą prašymą, nes aš esu doras Sarg.lt žaidėjas, niekur neemigruoju tiesiog žaidžiu sarga, nes man smagu ir stai gavau bana... Dėkui iš anksto.

Stai Keletas ScreenShotu

7048a64db01f97684c2b8836dc0bd10b47.png

fe0c1ea061e30a5bf90ec59270142250528.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...