Eiti į turinį
Deivis_Grg

AM kategorija

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Už kelių dienų sueis 15 metų, tai ta progą tėvų paprašiau, kad padovanotų teises AM kategorijai, bet nežinau kur? ką? iš kur? ką daryti, kur kreiptis, ar sunku bus, kokių dokumenų reike ir panš. Jeigu nesunku parašykit viską išsamiau nuo A iki Ž būsiu dėkingas labai.

Manau daugelis turit teises, tad laukiu jūsų pagalbos :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1. Reikia pirmosios pagalbos kursų (Savo miesto padalinyje kur moko vairuoti gali rasti)

2. Reikia medicininės (pas šeimos gydytoja)

3. Reikia mokėti visą KET knygutę.

4. Regitroje išsprendi teoriją daugiau kaip 85% ir vsio turi teises.

GL&HF

Ačiū :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Patartina be knygelės išmokimo mintinai dar pasispręst ir išsipirkus mokamus bilietus, taip susipažinsi su galimais klausimais. Asmeniškai aš pirkausi alsket.lt, tai tikrai nemažai pasitaikė ir identiškų arba labai panašių klausimų, taip pat daug kas rekomenduoja ir ketbilietai.lt . Regitroje 35 klausimai per 35 minutes, iš kurių galima padaryti 7 klaidas. O šiaip viską jau ir pasakė, ko reikia aukščiau manęs parašę žaidėjai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Neklaidink žmonių, teorijos testas sudaromas iš 30 klausimų, o ne 35. Suklysti galima 6 kartus, 7 klaida jau teorijos egzamine kritinė, nes surinktum 76 ar tai 77 proc., o reikalinga 80. Kam rašyti, jeigu nežinai ką rašai taip niekada tikriausiai ir nesuprasiu.

Tai tu gal geriau pasidomėk nerašęs nesąmonių jei nežinai, laikiau pernai ir aš žinau, kad 35 klausimai bei 7 klaidos. Vienintelė B kategorija išlikus su 30 klausimų ir 6 klaidom.

Šaltinis čia > http://www.ketbilietai.lt/main/Puslapis/klausimu-kiekis-regitroje . Jei nori įsitikint pasiskambink į „Regitrą“ ar panaršyk jų puslapį gal ir ten rasi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...