Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Evaldukas_Sarg

swedbank

Klausimas

4 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Visų pirma turi pasiimt gimimo liudijimą ar kitą dokumentą patvirtinantį tavo asmenybę, kad butu asmens kodas aišku. Tada turi tėvų sutikimo gaut, jie turi pasirašyt, dažniausiai iškart banke duoda tą dokumenta tėvams arba internetu galima. Pasirašius tėvams sutikimą, iškart toliau duoda tau ten pisliavos rašytis ir t.t. Mokėt išvis nieko nereikės. Pasirašysi iškart tau duos ten dokumentus, sąskaita, it.bankininkystės duomenis ir viskas. Tik dar duos kokia nori kortelę (išvaizdą) pasirinkt, tada ja gausi po 1-2 savaičių, bet čia tik kortelė, ta prasme sąskaita normalia turėsi jau nuo pat pasirašymo.

Čia jei kils klausimų daugiau ar kažko nesuprasi tai čia pasižiūrėsi http://zoom.lt/lt/j14/pages/kaip-tapti-zoom-dalyviu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Jeigu tavo tėvai yra atsidarė saskaitą (Swedbanke), bei turi El.Bankininkystė jie gali tau ja užsakyti, internetu. Bet jeigu ne turi į banka važiuoti su tėvais. Reikė tėvams jų dokumentų (Pasas - kortelė) tau reikės gimimo liudijimo bei paso. Reikės daug ką pasirašyti tau ir tavo tėvams. Kortelė tau padarys per savaitė. Kortelė yra nemokama iki 18Metų.

ZOOM Planai Kaip tapti ZOOM dalyviu?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...