Eiti į turinį
Lukass_Cool

"The Ballas" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, rašau savo pirmąją apžvalga. Buvo renkamas naujasis ''The Ballas'' gaujos direktorius, senasis buvo nušalintas, dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Anketų sulaukėme tikrai mažai jų buvo vos 23, tai tikrai labai liūdinantis skaičius.

Kandidatus rinkau ne vienas, rinkome tryse t.y. Aš, Gazas_Berlingo ir Lukas_Mukanovas. Kandidatus buvo tikrai sunku išrinkti, kadangi visų nuomonės skirtingos, ir tikrai užtrukom nemažai laiko, kol išrinkome kandidatus. Tikriausiai daug, kam kils klausimas, kodėl, net nebuvo kandidatais mafijų/gaujų vilkai, iškarto parašysiu, jog patirtis nėra svarbiausia, žiūrėjome ne į patirtį, o į tai kaip jie išdėsto savo mintis anketoje.

Karolis_Darkas - Pradėsiu nuo tavo anketos, anketa nebuvo labai ypatinga, bet vis dėlto nusprendėme tave paimti į kandidatus, bet visgi nusivyliau tavimi, kadangi tave žaidime sutikau tik šiandiena, ir tai buvai pražaidęs vos 90 minučių, jokios veiklos nemačiau apart ridos kėlimo, daugiau nieko papasakoti apie tave negaliu.

Sveikas_Pacanas - Anketa buvo viena iš geriausių, dėl tavęs nebuvo jokių abejonių, ar imti į kandidatus ar ne, tai tau tikrai didelis pliusas, bet žaidimas parodė visai kitą vaizdą. Pirmąją stebėjimo diena tavęs žaidime visiškai nesutikau. Kitas stebėjimo dienas šią klaidą ištaisei, tačiau tavo veikla serveryje mane tikrai nuvylė. Per tas dvi stebėjimo dienas, tave mačiau tik kelis kartus šaudant, viename The Ballas gaujos veiksme, ir pora kartų pašaudei klubiečius. Retai tavo rankose matydavau ginklą, kodėl ? Keletą kartų padarius tave pzu mačiau kaip buginai minutes, sėdėdamas pas Taksi darbuotoją mašinoje, antra karta Medikų darbuotojo mašinoje, pagal tai supratau, jog tau atrodo kuo daugiau minučių tuo didesni šansai gauti direktorių, tad tikrai taip nėra. Tavo veikla serveryje manęs tikrai neįtikino, jog tu nori direktoriaus posto, tad linkiu sėkmės pildant kitą kartą.

Robertas_Zuk - Anketa buvo ne ką blogesnė už antro kandidato, išdėstei viską aiškiai kaip ir ką darysi. Anketa sudomino, todėl nusprendėme tave paimti į kandidatus. Veikla serveryje man labai patiko. Dirbai The Ballas gaujoje, nors ir direktorius yra nušalintas tu likai ištikimas šiai gaujai, dalyvavai veiksme, kurį organizavot su The ballas gauja, stebint tave per pirmąją kovą prie Grove Street gaują, pamačiau, jog tu esi be šarvų, jau buvau nusivylęs tavimi, bet toliau tavo veikla serveryje mane vis stebino ir stebino. Aktyvumas tavo buvo stulbinantis, tik paskutine diena jis kažkodėl krito, bet ne ženkliai. Kiek tave stebėjau tu tiek šaudeisi nepasidavei tam, kelis kartus užtikau AFK stovint The Ballas gaujos bazėje. Nors buvai ir kalėjime, tačiau toliau lavinai savo šaudymo įgūdžius. Tau suteiktas šansas atgaivinti šią gaują ir įrodyti jog Los Santos miestui vadovauja rožiniai, sveikinu !

Naujasis ''The Ballas'' gaujos direktorius - Robertas_Zuk. Sveikinimai !

  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...