Eiti į turinį
Lukass_Cool

"Grove Street" direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, senasis buvo nušalintas, dėl neleistinų programų naudojimo. Anketų buvo daug, net 40 tikrai džiuginantis skaičius. Vos tik išrinkus kandidatus pradėjau stebėjimą, bet kandidatai mane labai nuvylė, kadangi nesistengė, dėl direktoriaus posto. Toks vaizdas, jog užpildo į direktoriaus postą tik šiaip iš neturėjimo ką veikti. Kandidatai serveryje parodė nedaug, todėl nebuvo labai sunku apsispręsti kuris yra vertas direktoriaus posto. Na o dabar truputį apie kandidatus.

Laurynas_Bertulis - Anketa išsami, labai gražiai viskas sudėliota. Gaujos patirties turi nedaug, bet sprendžiant pagal anketą manau tikrai supranti, koks yra tas tikrasis gaujų gyvenimas, bet žaidime tavęs visiškai nesutikau, todėl nieko negaliu apie tave pasakyti. Kita karta pildydamas į direktoriaus postą gerai apgalvok, ar tikrai jo nori, ar tikrai sugebėsi įrodyti žaidime, jog nori direktoriaus posto.

Karolis_Kadzevicius - Anketa taipogi kaip ir pirmojo kandidato, nuo klausimų temos nenukrypai viskas sudėliota gražiai, bei tvarkingai, bet tavo aktyvumas serveryje buvo labai mažas. Sutikti tave serveryje buvo labai sunku, tavo pražaidimo laikas vos 100 minučių. Dirbai The Ballas gaujoje, patirties gaujose turi nemažai, virš 300000 XP, gaujų gyvenimą manau puikiai supranti, bet sekantis kandidatas tave pranoko, tiek aktyvumu tiek serverio veikla. Stebint tave šaudeisi šratasvydije, keletą kartų buvai klubo veiksme. Paskutine diena tavo aktyvumas šiek tiek pagerėjo, pražaidei net 200 minučių, bet stebint tave pamačiau, jog stovi AFK ir veiklos daugiau iš tavo pusės nepamačiau. Sėkmės tau kitą kartą manau šias klaidas ištaisysi.

Cannabis_Policeman - Na ką gi, atėjo laikas aprašyti naująjį direktorių. Anketa nebuvo geriausia iš šių kandidatų, bet tavo veikla, bei aktyvumas žaidime apvertė viską aukštyn kojom. Anketoje patiko tavo užsispyrimas prieš čytus, jog tau nesvarbu ar kiti naudos ar ne. Dirbi Immortal mafijoje, patirties turi labai daug, net 770000 XP. Kalbant apie tavo veikla serveryje, pirmąją stebėjimo diena šaudei mieste civilius, bet stebint tave kitas dienas man trūko šaudymo mieste, nežinau, galbūt tau pabodo sėdėti kalėjime, kadangi pirmąją stebėjimo diena, net kelis kartus mačiau sėdint kalėjime, arba turint star, kaip supratau šaudymą mieste perkėlei į šratasvydi, kelis kartus tave stebint, tu tiesiog šaudei šratasvydije, aišku ne visas savo pražaidimo minutes. Labai aktyviai dalyvavai klubo veiksmuose, tas mane labai nustebino. Aišku keletą kartų tave užtikau važinėjant su Sanchez, arba tiesiog keliant ridą savo mašinoje, bet tai nėra blogai. Kalbant apie tavo aktyvumą jis buvo stulbinantis, kiekvieną dieną jis buvo virš 600 minučių, manau, jog ir būdamas direktoriumi palaikysi tokį aktyvumą, todėl linkių tau sėkmės, ir tikiuosi manęs nenuvilsi !

Naujasis "Grove Street" direktorius - Cannabis_Policeman. Sveikinimai !

  • Už 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...