Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Valdas_Malboro

Pagalva,sarg-alga i minusa

Klausimas

4 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Laba diena, noriu jusu paklausi, jei nedirbi kai eina litai i minusa ir nusiperki versla ar jie nebeis i minusa ? Ar čia pagal xp ar kita ?

Labas, taip, kai turėsi verslą - pinigai eis į priekį, su vipu 2x daugiau gausi per minutę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Robertas_Pacinas

Taip, viskas priklauso nuo verslo. Verslo neturi pinigai į minusą. Verslą turi pinigai į pliusą. Ar ar be tai, gali kelti ridą už kontraktą (/kontraktas), ir tai eis į uždarbį litai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pinigų uždirbimas

Sveikas viską paaiškinsiu trumpai ir aiškiai. - Taigi, minusas eina, kaip nedirbi. Dirbi - eini į pliusą pagal XP. Verslas - XP nepriklauso, verslo pelnnas - priklauso nuo jo vertės (Kaip už 12 valiutos pradinį verslą nusiperki jo vertė yra - 2'000'000 sarg.lt litų, ir su vip gali uždirbti apie 240-260 jeigu su tinkamais nustatymais). Tačiau verslas - vienintelė išeitis, nedirbdamas užsidirbt litų, kitos išeitys - kontraktas, darbo dirbimas, prekių pardavimas (Esmė GP/NP). Galima ir parduoti (ne)kilnojamą turtą, už kurį taip pat gausi pinigų. Kaip aš užsidirbu - Nusiperku transporto priemonę, ir pradedu kelti ridą, užsikėlęs iki nemažos sumos (Šiuo atveju <5000, kartais ir >5000 dėl pasiekimo jos transporto priemonės kainuoja brangiau). Susitaupęs daugiau pinigų nusiperku namą, jeigu įmanoma pakeliu spintą, pridedu į ją narkotikų, ginklų, ir parduodu beveik už dvigubai didesnę kainą. Na viską išaiškinau. Ir dar patarimas, - Monetos niekada nežaisk, beveik niekada į pelną neišeisi. Pridedu, jeigu turi verslą, tau vistiek eis šiek tiek pinigų į minusą kad nedirbi, jeigu dabar į minutę gauni ~-30 lt į minutę, tai vistiek taip bus, bet su verslu, šiek tiek daugiau gausi. Ir nepamirštam išlaidoms - Sveikata, transporto priemonės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...