Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

The Ballas direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Labas visiems!

Kaip žinote buvo renkamas ,,The Ballas'' gaujos direktorius. Galimybė išrinkti šį direktorių atiteko man. Šie rinkimai buvo vieni įdomiausių ir šį kartą buvo sudėtingiausia nuspręsti, kuris kandidatas turėtų tapti gaujos direktoriumi. Užpildėte du puslapius anketų. Pildė ir nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Manau, kad atkaklumas yra pagirtinas bruožas. Minėjau, kad šie rinkimai buvo vieni įdomiausių. Jie buvo įdomiausi, nes visi kandidatai buvo labai stiprūs ir visi tikrai gerai pasirodė rinkimų metu. Tiek aktyvumo atžvilgiu tiek veiklos. Renkantis favoritą jau buvau nusprendęs ir jau daugmaž žinojau, kas taps gaujos direktoriumi, tačiau gavosi taip, kad nuomonė pasikeitė. Pereikime prie kandidatų ir apžvalgos.

Rolandas_Rokandas - Labai gera anketa, stipri ir aiški. Pildai nebe pirmą, todėl už tą atkaklumą nusprendžiau, jog esi vertas patekti tarp kandidatų. Vos pradėjus stebėti jau buvai prisijungęs. Aktyvumas iš karto nustebino. Buvai pražaidęs 217min, sukinėjaisi mieste su savo BF Injection. Vėliau stovėjai AFK, tačiau laiko veltui neleidai. Aktyviai dalyvavai klubo veikloje. Laikėte užėmę kitą klubą ne vieną valandą. Aktyvumas tik gerėjo. 352min ir daugiau. Veiksmo organizavimas klubui (kaip supratau buvai pavaduotojas), žmonių rinkimas ir gera taktika leido laikyti užimtą klubą gana netrumpą laiką, BET. Kiek dariau /pzu visą tą laiką ir prastovėjai ir prašnekėjai su klubo draugais. Buvo nepanašu, kad užimtas klubas eitų gintis. Taigi, tiesiog stovėjai ir šitaip kėlei savo aktyvumą. Nesakau, kad tai blogai, tačiau buvo galima kažką ir nuveikti. Minėjau, jog aktyvumas tik gerėjo, taip ir buvo. 424min ir daugiau. Vienu metu sėdėjai keleivio vietoje Grove Street gaujos mašinoje ir bendravai su gaujos nariu. Vėliau veikla nesikeitė. Vėl organizavai veiksmą su klubu ir vėl pirmuoju būdu kėlei savo aktyvumą - tiesiog būdamas užimto klubo bazėje ir bėgiodamas jo teritorijoje. Man patiko, jog apmokei savo klubiečius kaip reikia šaudyti. Dažnai buvai /tpdm zonoje. Aktyvumas tikrai puikus. 400min. ir daugiau. Aktyvumo atžvilgiu kitus kandidatus tikrai pralenkei. Viskas būtų kaip ir gerai, tačiau padariau išvadą, jog renku gaujos direktorių, o ne geriausią serverio klubą. Manau, supranti, jog būdamas toje klubo minioje ištirpsti ir nebelieka individualumo, kuris yra reikalingas kandidatams. Taip pat, sumažinai savo šansus man rašydamas tokias žinutes kaip: ,,Tikiuosi ne šiaip sau nolifinu po 700min į dieną''. Tai kaip suprasti? Žaidi tiek laiko tik tam, kad gautum direktorių? O jį gavęs įdėtum mažiau pastangų? Šitoje vietoje susimąsčiau, ar tikrai esi vertas šio posto. Galutinai apsispręsti padėjo šiandienos video, kuriame akivaizdžiai įrodyta, jog naudoji AIM. Iš tiesų nusivyliau, nes buvai stipriausias kandidatas, kuriam jau norėjau duoti ,,The Ballas'' gaujos direktorių.

Armandas_Toreto - Anketą skaičiau keletą kartų ir nusprendžiau ją atrinkti. Aktyvumas buvo taip pat geras, kaip ir Rokando. Buvai pražaidęs 278min ir sukai ratus /tpdrag savo mašinoje. Dažniausiai stebint būdavai savo mašinoje, tačiau aktyvumas man patiko. 301min ir daugiau. Neblogai pasirodei, kai kartu su Grove Street gauja grobėte narkotikus iš policijos saugyklos. Vėliau stovėjai gaujos bare AFK. Dalyvavote treniruotėje kartu su policijos departamentu. Buvote užėmę ,,The Ballas'' gaujos zoną. Net nežinau ką čia pakomentuoti. Jų direktoriaus nėra, todėl užėmimu to nepavadinčiau. Kaip supratau, tau patinka keliauti po apylinkes - tą ir darei. Bare šaudei į butelius. Ne kartą laiką leidai /tpls monetos mėtymo vietoje. Pėsčiomis lakstei po miestą. Aktyvumu tikrai nenusileidai. Jis siekė 300min ir daugiau. Rinkimuose esmė ne didžiausias aktyvumas, o tai ką tu nuveiki. Šį kartą savo veikla nepasižymėjai, todėl linkiu sėkmės ir, žinoma, bandyk dar kartą.

Mantas_Zalgirietis - Gaujų vilkas kaip kiti tave vadina. Buvai pražaidęs 127min. Mieste nesilaikei KET, esi Cosa Nostra narys. Iš pradžių savo veikla nepasižymėjai. Pavieniai susišaudymai Cosa Nostra bazėje. Susišaudymai gatvėje. Aktyvumas geras 211min ir geresnis. Dažniausiai susišaudymai vykdavo tarp tavęs ir teisėsaugos. Teisėsaugos dauguma tave pagaudavo ir pasodindavo. Kalėjime lavinai savo šaudymo įgūdžius. Dalyvavai klubo veikloje bei šaudei arenoje. Kažkuo tau labai užkliuvo į tave atsitrenkęs taksistas, kuris vos pabėgo. Toliau nesilaikai KET ir keli sumaištį. Man labai patiko, jog sugebėjai surinkti žmones ir užimti /tplv ridos kėlimo žiedą net du kartus. Užblokavote kelią dviese, šaudėte ridą keliančius žaidėjus, taip sudarydami vis didesnę spūstį ir sukeldami chaosą. Pasižymėjai, kaip mokantis vadovauti ir surinkti žmones į vieną komandą. Aktyvumas tikrai geras 300min ir daugiau. Teisėsaugai gaudant bėglį jiems trukdei ir šaudei į juos iš toli. Manau, jog esi tinkamas gaujoms bei mafijoms. Dažniausiai viską darei pats vienas, pats inicijuodavai veiksmą ir taip prijungdavai daugiau žmonių. Veikla, kuri yra būdinga gaujos nariui ar mafijozui, geras aktyvumas leido tau pasiekti direktoriaus postą. Sveikinu!

Lukas_Fletron - Anketa buvo įdomi ir tvarkinga, tačiau rinkimų metu nepasižymėjai. Buvai kalėjime. Dažnai stovėjai AFK arba tiesiog kėlei savo mašinos ridą. Dažniausiai stovėdavai klubo bazėje arba veikdavai ką nors ne ypatingo. Keletą kartų buvote užėmę kitų klubų bazes arba gynėte savo, tačiau nieko daugiau. Kiti kandidatai gerokai tave lenkė savo aktyvumu ir veikla. Per daug ką pridurti neturiu. Sėkmės ir nenusivilk :)

Naujasis ,,The Ballas'' gaujos direktorius - Mantas_Zalgirietis

Gaujos direktoriams linkiu sąžiningos ir įdomios kovos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...