Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

Cosa Nostra direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis ''Cosa Nostra'' mafijos bosas. Senasis buvo nušalintas, dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Noriu atsiprašyti jog rinkimas užtruko, tikiuosi tai atsipirks. Šiek tiek apie rinkimus: Anketų sulaukiau apie ~25. Stebėjimas vyko pilnas dvi dienas. Ieškojau žmogaus kuris nutrauktu pralaimėjimų ciklą o pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Štai ir kandidatai:

Eivinas_Drag – Anketa lengvai skaitėsi, patirties turi daug o mafijos gyvenimą suvoki gerai, todėl tapai kandidatu. Pirmąją stebėjimo dieną supratau jog tavo veikla žaidime visiškai nesutampa su nurodyta anketoje. Minėjai jog šaudai mieste, dalyvauji klubų veiksmuose.. bet, žaidime tik linksminaisi šokinėdamas nuo kalno su parašiutu, bėgiojai automobilių turguje, kėliai ridą „Premier“ automobiliui. Antrąją stebėjimo dieną – nusiritai. Aktyvumas buvo mažesnis bei buvai priverstas palikti darbą dėl barnių su kolegom. Šis įvykis didelis minusas tau, po jo tapai visiškai neaktyvus. Sėkmės !

Arturas_Nocliperis - Anketa puiki, aiškiai bei įtikinamai aprašei savo tikslus. Mafijų/Gaujų patirties turi dvigubai mažiau nei aukščiau paminėtas kandidatas, bet tai nesutrukdė kovot dėl direktoriaus posto. Žaidimo veikla sutapo su nurodyta anketoje. Pirmąją stebėjimo dieną buvai lyderis. Aktyvumas ~400 minučių. Nuolat dalyvavai klubų karuose, šaudei mieste į civilius o šiek tiek vėliau atlikinėjai bausmę Las Venturas miesto kaleime. Antrąją stebėjimo dieną, daug bėgiojai mieste, naudojaisi taksi paslaugomis, žaidei monetą. Apie 22 valandą tavo klubas "Korumpuoti" buvo užpultas, atrodė jog vilkini laiką ir visiškai nesistengi apgint savo zonos. Nenusimink, siek tikslo toliau.

Bond_Alen – Anketa visai nebloga, skaitant buvo neįmanoma nepastebėt milžiniško reputacijos kiekio.. Esi Mafijų/Gaujų vilkas, jų gyvenimą išmanai puikiai o patirties turi dvigubai daugiau nei aukščiau paminėti kandidatai. Žaidimo veikla sutapo su nurodyta anketoje. Visų dienų aktyvumo vidurkis ~200 minučių. Dirbai Narkotikų prekeiviu, imdavai paketus, iškvietimus, pardavinėjai narkotikus. Po darbų aktyviai užsėmei klubo veikla, keldavai ridą nuosavam „Turismo“ automobiliui bei pramogai pasišaudydavai DM zonoje. Tikiuosi nenuvilsi manęs bei visų žmonių, kurie palaikė tave, sveikinu !

654f8f2efabc8425b899a2b2c6f70e7a947.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...