Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

The Ballas direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi,

Buvo renkamas naujasis ,,The Ballas'' gaujos direktorius. Senasis buvo nušalintas, dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Į Gaujos direktorių pildė ~29 žmonės. Džiugu, kad pildė ir nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Šiek tiek apie rinkimus: Rinkimai vyko pilnas penkias dienas. Stebėjimui skyriau tris dienas. Kandidatus atrinkom kartu su Gazu. Štai ir jie:

Arvydas_Fezzed – Gerai žinomas žmogus nusikaltėlių pasaulyje. Vien iš anketos galima suprasti, jog gerai išmanai gaujų gyvenimą bei vadovavimą. Esi buvęs net 3 kartus The Ballas gaujos pavaduotoju, tad lengvai tapai kandidatu. Žaidime tavęs visiškai nesutikau, visas stebėjimo dienas pražaisdavai nedaugiau 30 minučių. Tikėjausi tikrai daugiau, sėkmės.

Ignas_Beicas – Anketa tikrai įdomi, atskleidei savo tikslus ir norus. Didžioji tavo mafijų/gaujų patirtis sukaupta Immortal mafijoje, čia sužibėjai ir gavai įgaliotinį bei pavaduotoją, patirties turi dvigubai mažiau nei pirmasis kandidatas, bet tai nedraudė kovot dėl gaujos direktoriaus. Žaidime dirbai Immortal mafijoje, bei vadovavai „Anti-konkurentai“ klubui. Pirmąją stebėjimo dieną, gerokai pralenkei kitus. Apsidžiaugiau tavo puikiu aktyvumu bei gera veikla. Dalyvavai mafijos veikloje, važinėjai su savo motociklui, užsiėmei klubo stiprinimu o vakare apie ~22 val. kartu su „Organizuoti“ klubu užpuolėte „Konkurentų“ klubą. Antrąją stebėjimo dieną, aktyvumas padidėjo, bet nusivyliau tavo veikla. Tu dažniausiai stovėjai arba šokinėjai savo mafijos zonoje, kartais keldavai ridą motociklui bei pasivažinėjai su keliais klubiečiais. Paskutinę stebėjimo dieną, supratau jog direktoriaus nenori arba neturi galimybių būt juo. Aktyvumas buvo mažesnis nei praeitos dienos, bet veikla panaši kaip ir antros stebėjimo dienos. Apibendrinant, žaidimo veikla visiškai nesutapo su nurodyta forume. Kur dingo ginklas rankoje? Sėkmės.

Robertas_City – Anketa gera, patiko tavo numatytos veiklos gaujos nariams. Mafijų/Gaujų patirties esi sukaupęs nemažai, bei daug kartų teko užimti aukštas pareigas mafijoje arba gaujoje. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje. Pirmąją stebėjimo dieną, aktyvumu nusileidai Ignui, bet veikla buvo gera. Šaudei į medikus bei į praeivius. Antrąją stebėjimo dieną, veikla nenustebinai.. Paskutinę stebėjimo dieną, sublizgėjai. Aktyviai šaudei mieste į visus pradedant nuo Kelių prižiūrėtojų ir baigiant FTB agentais. Po tokio šaudymo teko pagulėti ant kelio surakintam o vėliau atlikt bausmę Las Venturas miesto kaleime. Šiek tiek vėliau, vienas, surengei limuzinų vairuotojų bazės užgrobimą, ten susirinko daug miesto nusikaltėlių bei daug teisėsaugininkų, kuriems reikėjo gerai paplušėt kol išvaikė jus. Šiandien tavo aktyvumas viršijo ~600 min. Labai tikiuosi nenuvilsi manęs bei visų žmonių, kurie palaikė tave, sveikinu !

f18bd54aaab4f97c268035d73e27db8b205.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...