Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Artis_Block

GTA V - SARG?

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, tie kas bent kiek seniau zaidzia, tikrai mane pamena, cia tas pats senasis Konku pav (old times haha), ne tas loxas, kuris dbaar zaidzia su mano acc, kurio negaliu susigrazint, bet vat iskilo man klausimas, ar yra tikimybe, kad SARG'as bus ant GTA V? Naujas zaidimas, viskas is naujo, naujos fishkes visokios, apie kurias niekas nezino (tuo paciu ir vietos visokios ir pnsss) Nauji direktoriai, ta pati valdzia. CIA VISKAS TIK JEIGU, daug faktoriu nezinomu, tuo paciu ir data isleidimo, bet visgi pasvajot galima. Taigi noreciau suzinot jusu nuomone apie tokia ideja, idomu butu paskaityti jusu mintis :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

kas tau nepatinka? Jei pc medinis taip ir sakyk, nereiks pripiskiu, o ant nuliovos grafikos, su naujom galimybem zaisti ta pati moda butu zymiai geriau, bet tau nesuprast kaip matau, geriau kvadratini zaidima zaist

kas raso, kad nepatinka? nafik rasai, kad pc medinis jei net nezinai kas per kompas pas mane?apie gta sa vapse net kalbet nereik... 2004 zaidimas kuriam dabartiniam kompui resursu reik max 1% reikia.beto jei bumeris net nepadare kazko panasaus i sarga ant gta iv, tu tikies kad kazka jis ant konsoliu darys dar?

beto be gta yra ir kitu zaidimu, gtx titano savininke :]]]]

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...