Eiti į turinį
Svečias Gang_Fozzy

Taksi 2-sios firmos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Gang_Fozzy

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis Taksi 2-sios Firmos direktorius. Anketom pildyti laiko skyriau beveik dvi dienas, bet sulaukiau tik 47 anketų. Šis skaičius tikrai nuvylė, kadangi dažniausiai pildančių būna 70, 80.

Anketos taipogi nepaliko labai didelio įspūdžio. Manau, kad per tas dvi dienas galėjot sukurti kažką žymiai geresnio. Skurdžiausiai buvo atsakyta į šį klausimą: "7. Kokias taikysite priemones, siekdami suburti kuo tvarkingesnę komandą? Aprašykite, kokias bausmes naudosite siekiant palaikyti darbe tvarką:" Nesuprantu tikslo iš tokių bausmių kaip bėgiojimas aplink LV ratą, ridos kėlimas t.t. Negi darbuotojai iš šių bausmių ko nors pasimokins? Ne, jie atbėgios tas 20 minučių ir toliau veiks ką norės, tik dabar jūsų dar labiau nemėgs. O su įspėjimais ramu - uždedi ir darbuotojas bijo nusižengti ir prarasti darbą. Toliau, daug kas į klausimą: "9. Ką naujo (ko nebuvo pas kitus) įnešite į šį darbą?:" atsakė, kad sukurs naujus rangus. Tai jau tiesiog beviltiška. Suprantu, kad 'dviračio nebeišrasi', bet jį galima patobulinti, o rangų pavadinimų ir GFX pakeitimas nelabai skaitosi kaip "patobulinimas". Bendrai iš anketų išrinkau šešis žmones, kurie turėjo galimybę siekti šio direktoriaus, bet vėliau sumažinau iki trijų.

Štai ir jie:

Ramunas_Pgg - pagrindinė priežastis kodėl save čia matai - tavo taksisto patirties kiekis. Iš visų kandidatų, tu turėjai daugiausiai taksisto patirties. Anketoje tikrai buvo daug rašybos klaidų, bei vėliau paaiškėjo, kad buvo ir daug melo. Anketoje rašei, kad per dieną, cituoju: "paimu minimum 100 iškvietimų". Per tris stebėjimo dienas, daugiausiai kiek paėmei buvo 10.. Poto veikla žaidime tikrai neatitiko: "Dirbu mediku reguoju į iškvietimus kitaip sakant kelbsčiu žaidėjų gyvybęs,". Visas tris dienas kiek stebėjau arba važinėjai nesilaikant KET, arba žaidei /moneta tpls ir ten stovėjai AFK. Vienintelis pagirtinas dalykas buvo tavo aktyvumas, juo aplenkei kitus kandidatus.

Edga_Night - anketa buvo rišli ir aiškiai išdėstyta. Atsakei į klausimus be jokių papildomų nesąmonių, kurios niekam neįdomios. Dar šiandien ryte buvau nusprendęs, kad tu gausi direktorių, bet kiek diena pakeitė.. Aktyvumas normalus, visas tris dienas buvo po 200 minučių, o šiandien siekė 500. Tik va, šiandien per 4 valandų tarpą (13:00 - 17:00) sugebėjai paimti tik 4 iškvietimus (ryte buvai paėmęs 20), ir tiesiog važinėjai nesilaikant KET, stovėjai AFK / ESC kur norėjai ir dar darei du dalykus kurie mane labai erzino: 1. labai įkyriai siūlei pagalbą, nors to įprastai nedarai, ir 2., labai jau pradėjai lysti į akis man, bei kitiem DPKT nariam su žinutėm kaip "sw", "ką tu", "kada taksi direktorius?". Beto, užtikau tave bėgant nuo teisėsaugos, kai tave surakino. Nepaklusnumas teisėsaugai tokiame svarbiame poste kaip direktoriaus - negerai.

Danilo_Riccardi - štai ir naujasis Taksi 2-sios firmos direktorius. Anketa, kaip ir Edga_Night, buvo rišli ir mintys buvo aiškiai išdėstytos. Aktyvumas šias tris dienas buvo tikrai pagirtinas, ketvirtadienį - 456 minutės ir 162 baudos, vakar 175 minutės ir 80 baudų, o šiandien 383 minutės ir 68 baudos. Kiek stebėjau, visada dirbai savo darbą - rinkai baudas, gaudei bėglius / nusikaltėlius, važiavai į iškvietimus ir dalyvavai Policijos veikloje. Susidariau nuomonę, kad esi darbštus bei padedantis žmogus, kadangi padėjai kolegom praeiti kvalifikaciją bei padėjai žaidėjam nesiūlant įkyrios pagalbos per viešuosius chatus. Viskas kaip ir priklausoma. Vienintelis iš kandidatų laikeisi KET, o tai kaip Taksi direktoriui - būtinybė. Žinau, kad patirties direktoriavime turi ir gavosi įdomus sutapimas, kadangi prieš metus irgi buvai išrinktas Taksi II firmos direktoriumi, bet turėjai išvykti į Vokietiją. Tu, kaip ir mano, buvai Dano_Shady pirmas išrinktas direktorius. Tikiuosi, kad nenuvilsi ir šį kartą išlaikysi direktorių žymiai ilgiau nei mėnesį! :)

Sveikinu Danilo_Riccardi su direktoriumi ir linkiu jam didžiausios sėkmės!

b767b1b3238dad119e50a89f2b9a945f80.jpg

Lukas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...