Eiti į turinį
Svečias Gang_Fozzy

"Grove Street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Gang_Fozzy

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos bosas. Anketom pildyti skyriau virš dviejų dienų, o kandidatus stebėjau tris dienas. Šie rinkimai tikrai nuvylė, nes anketos buvo prastos, o ir iš kandidatų didelės motyvacijos stengtis dėl direktoriaus nemačiau. Aišku atrenkant kandidatus pagrindinis dėmesys - patirtis, nesvarbu kokio gerumo tavo anketa, be jos neįrodai, kad žinai kaip šiame darbe viskas vyksta ar kaip reikėtų suvaldyti tokį darbą, visgi čia nėra taksi, kur viskas ramu ir šventa, čia gauja - darbas pilnas pykčių, nesutarimų ir veiksmo. Štai ir kandidatai:

Rokas_Kupeta - patyręs mafijose / gaujose, bet kaip matau direktorių rinkimuose nelabai. Anketa normali, nebuvo nereikalingų pasakų ar nesąmoningų idėjų - viskas buvo aiškiai ir rišliai išdėstyta. Tik va, anketoje rašei, kad pražaidi nuo 200 minučių iki 400. Stebėjimas šito nepatvirtino. Per visą stebėjimo laiką tave sutikau tik kelis kartus, ir tai, tas laikas buvo praleistas tikrai neprasmingai - bėgiojimas po bazę, ridos kėlimas ir stovėjimas AFK ne vietoje. Nemanau, kad pakankamai rimtai žiūrėjai į šį postą, nes galėjai tikrai užsiimti daug aktualesne veikla gaujos nariui.

Jacob_Wisocky - metų turi, bet tavo mąstymas to nerodo. Aktyvumas nebuvo didelis (neįskaitant vakar, kur manau, kad per naktį tos minutės nebuvo sąžiningai surinktos), veikla irgi buvo prasta pirmom dienom. Vakar surimtėjai, pradėjai aktyviau dalyvauti klubo veikloje, pradėjai rodyti savo šaudymo bei vartojimo sugebėjimus, bet vidury dienos parodei koks esi iš tikrųjų. Per klubo veiksmą, sugalvojai pasiimti /tpadmin sraigtasparnį ir pradėjai pjaustyti žaidėjus kitoje bazėje. Negi taip galima? Koks iš tavęs būtų gaujos direktorius? Irgi sugalvotum pasiimti sraigtasparnį ir pjaustyti kitos gaujos narius? Iki šio tavo poelgio galvojau dar pratęsti rinkimus ir žiūrėti kas rimčiau pasirodys - tu ar Montago, bet va, netekai galimybės galbūt tapti Grove Street gaujos direktoriumi. Beto, kaip žmogaus, stengiančio gauti direktorių, tavo bendravimas pasirodė labai nemandagus. Perskaityk direktorių taisyklę no. 3: "Gerbti savo darbuotojus, serverio žaidėjus ir prieš juos nesipuikuoti."

Paulius_Montago - štai ir naujasis Grove Street direktorius. Esi senas gaujų / mafijų vilkas ir turi tikrai nemažai patirties. Anketa iš visų kandidatų buvo geriausia, joje viską išsamiai ir tiksliai aprašei. Aišku paaiškėjo, kad joje buvo ir melo, pvz. tarp tavo veiklos žaidime. Rašei, kad nekeli ridos ir nemėgsti būti AFK, nors ne kartą tave užtikau darant abu dalykus. Anyways, aktyvumas buvo pagirtinas - 5/6 valandos ir dauguma jų buvo praleistos prasmingai - šaudymas, bėgiojimas nuo teisėsaugos, /tpdm dalyvavimas. Net ir kalėjime užtikau dalyvaujant DM zonoje. Metų iš visų kandidatų turi daugiausiai ir kaip pasirodo, ryžto siekti direktoriaus irgi. Sveikinu tave su direktoriumi ir linkiu sėkmės, tik prašau, šį kartą žiūrėk į savo pareigas rimčiau nei į Cosa Nostros lyderio, nes kaip ir minėjau - jei ir šį kartą mes būsim nepatenkinti, galimybės būti kokio darbo valdžioje daugiau nebeturėsi.

Sveikinu naująjį Grove Street direktorių ir linkiu gaujom gerų kovų (be papeikimų!!).

6c856701bee73a5cb1ccb11d555a532a18.png

Lukas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...