Eiti į turinį
Svečias Gang_Fozzy

Narkotikų prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Gang_Fozzy

Yo!

Šį kartą teko rinkti narkotikų prekeivių direktorių. Tiesą sakant, tai mano mėgstamiausias darbas serveryje, tad rinkimuose ir anketų tikrinime buvau itin griežtas. Surinkau 37 anketas ir pradėjau eliminacijos procesą. Tik 4 anketos manęs nevertė suabejoti ar tie žaidėjai susitvarkytų su postu, o tokių anketų galėjo būti tikrai daugiau. Pagal mane narkotikų prekeivių direktorius nereikalauja labai didelio proto, tiesiog turi suprasti šį darbą, suprasti kaip jis vyksta ir mokėti reguliuoti narkotikų kainas pagal narkotikų paklausą. Beje, patarimas: rašykite anketą taip, lyg patys būtumėt darbuotojais ir galėtumėte darbą pakeist taip, kad Jums ir kitiems žaidėjams jis būtų labai patrauklus. Išrinkęs kandidatus pradėjau stebėjimą ir paaiškėjo labai įdomus dalykas, visi kandidatai dirbo GP tad visų veikla buvo labai panaši - iškvietimai, budėjimas, ginklų siūlymas. Štai ir kandidatai:

Darius_Fuleris - anketa paprasta, bet ne prasta. Į klausimus buvo atsakyta normaliai, bet kas išskyrė tai buvo tavo reputacijos taškų idėja. Manau, kad ši idėja tikrai pagyvintų narkotikų prekeivių darbą ir suteiktų darbuotojam priežastį dėl ko stengtis, dirbti. Iš anketos pagalvojau, kad būsi rimtas kandidatas, bet žaidime paaiškėjo kitaip. Visas stebėjimo dienas buvai antras pagal aktyvumą, bet iškvietimų beveik niekada neimdavai. Anketoje rašei, kad neimi nes esi įgaliotinis, bet vistiek, jei jau pildai į direktorių - įrodyk, kad moki dirbti, nes budėti moka visi. Be to, antrą stebėjimą dieną užtikau tave važinėjant po LS be reikalo su darbine mašina ir kelis kartus mačiau AFK ne vietoje. Esi rimtas kandidatas į direktorių, bet šį kartą vien budėjimo neužteko.

Vincas_Carter - žaidėjas visiem žinomas kaip buvęs Armijos direktoriui. Dėl to ir dvejojau ar tave paimti į kandidatus, nes, cituoju: "Pagrindine pareigų atsisakymo priežastimi galiu išskirti labai paprastai - mokslai." Anketa buvo geriausia iš visų kandidatų - ji buvo išsami, mintys buvo aiškiai išdėstytos ir matėsi, kad daug dalykų supranti apie darbo valdymą. Nepaisant tos direktoriaus atsisakymo priežasties, tave paėmiau į kandidatus. Kaip ir su Fuleriu, galvojau, kad žaidime pasirodysi kitaip. Aktyvumas buvo prasčiausias iš kandidatų, o ir veikla į favoritus nestatė. Per visą stebėjimo laiką, tave mačiau atvykstant tik į kelis iškvietimus. Pagirtina buvo tai, kad užsiimi administratoriaus pareigomis (ką kiti kandidatai retai darė) ir žinau, kad tai ne fiktyvus dalykas dėl rinkimų, nes kiekvieną dieną matau tave skelbiant pagalbą, padedant žaidėjams. Kelis kartus užtikau tiesiog važinėjant ir vieną kartą užtikau statant namą. Aišku mačiau tave ir budint, bet kaip ir rašiau dėl Fulerio - budėjimo šį kartą neužtenka. Beto, antrą stebėjimo dieną išvis tavęs nemačiau, galbūt prasilenkėm, nežinau.

Erke_Erikas - žmogus turintis daugiausiai patirties direktoriavime ir prekeiviuose iš visų kandidatų. Pirmas pastebėjimas: jo prekeivių XP. Šis žaidėjas turi virš 1,05 milijono prekeivių patirties taškų, ir jis buvo pirmas žaidėjas surinkęs 1 milijoną. Prekeivių direktoriavime jis irgi nėra naujokas, kadangi jis jau du kartus vadovavo narkotikų prekeiviams ir vieną kartą ginklų prekeiviams. Anketa kaip ir tikėtina buvo puiki, supranti viską ką galima suprasti apie šį darba, bet kadangi prekeivių direktorius tau jau nebe naujas dalykas - idėjų tau tikrai trūko. Aišku tai suprantama, nes per 2 direktoriavimus viską pakeitei pagal save ir turbūt tau taip patiko. Pagal aktyvumą buvai trečias, bet veikla žaidime buvo turbūt geriausia. Nepatiko tik keli dalykai: 1) kam daryti eventus per direktoriaus rinkimus, jei ju įprastai nedarai? ir 2) nestatyk savęs į direktoriaus kėdę kol jo negavai, nesvarbu ar juokais. Žaidime mačiau kaip dirbai, budėjai, važinėjai siūlant ginklus ir bendravai su draugais. Tave ir Vilkiną vienintelius mačiau dažnokai vykstant į iškvietimus, o tai ir yra pagrindinis užsiėmimas ginklų prekeivių darbe. Po šių nuostabių žodžių turbūt kyla klausimas, kodėl direktorius ne jis? Jo praeitis. Visi žinome, kad daug kartų esi sutikęs priimti valiutą / pinigus į banką už pakvietimą į darbą ir žinome apie tavo atrankų darymus draugams. Direktorius turėtų būti sąžiningas - visi žaidėjai turėtų turėt lygias galimybes patekti į darbą ir kyšis / draugystė neturėtų nulemti ar jis turės progą dirbti šiame darbe. Vakar prieš nusprendžiant kas direktorius, su kitais DPKT jau galvojome ignoruoti šį faktą ir spręsti pagal veiklą žaidime, bet tikimybė, kad vėl prasidės šios nesąmonės buvo per didelė ir nenorėjom rizikuoti. Linkiu didžiausios sėkmės per kitus rinkimus, nenusimink!

Domas_Vilkin - štai ir naujasis narkotikų prekeivių direktorius. Iškart pasakau, kad nebūtų verkimų, jog moderatorius gavo direktorių: pagal jus moderatoriai negali gauti direktoriaus? Kaip tik moderatorius tik pliusas rinkimuose, nes tai parodo, kad žmogus turi galvą, yra malonus ir tvarkingas. Anyways, patirties prekeiviuose turi užtenkamai, kad suprasti kaip viskas šiame darbe vyksta. Anketa buvo rišli, aiškiai išdėstyta ir kupina idėjų kaip paįvairinti darbą, paskatinti darbuotojus stengtis. Žaidime buvai aktyviausias iš visų kandidatų - pralošdavai tarp 6 ir 8 valandų kiekvieną stebėjimo dieną, o ir veikla nebuvo prasta. Mačiau kaip vykdavai į iškvietimus, pardavinėdavai ginklus, budėdavai tpsf ir siūlydavai ginklus ir užsiimdavai įgaliotinio pareigomis. Stebėjau kelias tavo akcijas, kurios vyko tikrai sklandžiai ir daug kartų mačiau tavo reklamas per /d apie tai, kad ginklų prekeiviai dirba arba apie dienos ginklą. Kelis kartus užtikau užsiimant ir nesusijusia su darbu veikla - vieną vakarą statei namą, o dar kitą važinėjai su savo Voodoo. Pagal veiklą, Erkė būtų mano favoritas šiuose rinkimuose, bet aktyvumu tu jį aplenkei. Dėl tavęs irgi dvejojom su kitais DPKT nariais, nes neseniai atsisakei Taksi direktoriaus po vieno mėnesio direktoriavimo. Tikiuosi, kad šį kartą direktoriumi išbūsi tikrai ilgiau ir linkiu tau sėkmės, sveikinu. :)

68232240002e20e2bcfcfa594faaa659934.png

P.S. šią savaitę sulaukėm tikrai daug neapykantos dėl to, kad užtrukom su direktorių rinkimais. Supraskite tai, kad ir mes turime gyvenimus ir negalime pilnai atsiduoti žaidimui. Beto, šią savaitę DPKT buvom dviese (Mukanovas atostogavo), o renkamų direktorių buvo keturi. Prašau, kitą kartą pakentėkit ir leiskite mums ramiai dirbti savo darbą.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...