Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tadass_Goraa

Tadass_Goraa

Rekomenduoti pranešimai

Vardas? - Tadas

Pravardė? - Gora

Amžius? - 17

Zodiako ženklas? - Jautis

Kur gyveni? - Per daug girtis nenoriu, bet Utenoje. :3

Kuo domiesi, gal kokius būrelius lankai? - Nieko nelankau, bet sportuoju sau. Ta prasme bėgioju, dar pasidarau visokių pratimų. Domiuosi daug kuo, viskuo po biškutį, nes neturiu kažko, kas ten išskirtinai patiktų ir panašiai. Gal dėl to, kad dar neatradau, taip sakant to savo dalyko, bet gyvenimas dar ilgas. :)

Ką veiki laisvalaikiu? - Kaip koks laisvalaikis, kartais su draugais susitinku, mėgstu draugų kompaniją, linksmai leidžiu laiką. Kartais tenka ir panobuodžiaut, bet čia retas atvejis. :) Neliūdnas mano tas gyvenimėlis. :)

Kiek laiko žaidi serveryje? - Pusantrų metų maždaug manau, bet aišku ne kiekvieną dieną, buvo ir didelių pertraukų, po keletą mėnesių, o paskutinius du mėnesius, tai galima sakyt, kad tikrai aktyviai dalyvauju serverio veikloje.

Ar ilgai žaidi SA-MP? - Nežaidžiau kituose serveriuose iš viso, draugai yra žaidę ir man sako ateik, žinojau kas tai yra, bet nežaidęs. :D Tai va. Tai manau irgi apie pusantrų metų maždaug. :)

Kokius filmus mėgsti? - Labiausia, tai aišku komedijas. :) Bet šeip kaip užeina, kartais ir siaubo praeina, bet labai retai, nes nelabai aš jų mėgėjas. :)

Kokios muzikos klausai? - Daugiausia rokas, metalas, toliau rusiškas repas, dar house praeina. O kitos, jei užkabina. :)

Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? - Taip. Triušis. :3

Turi brolių, seserų? - Taip. Jaunesnę seserį.

Koks tavo gyvenimo tikslas? - Kai kurie sako, kad net būdamas 20 nežinai savo gyvenimo tikslo ir ko sieki, tai nėra blogai, bet nežinau, tikrai nežinau. Aišku siekiau ir sieksiu kuo geresnio gyvenimo.

Kokie tavo privalumai? - Esu linksmas, bent jau man taip dauguma sakė. ;D Nežinau, gal neužčiaupiamas. Nu ką padarysi, kad aš mėgstu šnekėt ? :D Komunikabilus. :)

Kokie tavo trūkumai? - Rūkau....

Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti)

tEqY2j2.jpg

rYFrvKO.jpg

ihKlP5Z.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...