Eiti į turinį
Kests_Smaukauskis

Radaras

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, noriu pasigamint radara is mikrobanges ir imtuvo. tik vat beda nezinau kokios galios imtuva reikia daryt. mikrobanges skeidziamu bangu galia apskaiciuot butu nesunku, bet jei tarkim nukreipiu padaryta siustuva i keliu kilometru auksti skrendanti lektuva, tai kol signalas pirmyn-atgal suvaikscios turetu prarast nemazai galios, tad gal kas zinot kokia mazdaug galia bangu turetu gryzt atgal i imtuva tokiu atveju, nes bus tikrai mazesne nei kad skeidzia mikrobange, tiek toli bangai nukeliavus, tad kad pasidaryt imtuva atitinkama reiktu bent daug maz ir taikyt imtuvo elementus pagal tai. Be to siustuvo viena puse butu ekranuota. kad pats negauciau spindulu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

tau kiek pamenu pries 3 metus buvo 9 metai tai dabar 12, nenaudok tokio zargono tuolab kai su kesciu sneki, nes zmogus isilavines ir studijuoja kai tu dar tik pradinej mokykloj mokiniesi

Nenartok vartotikų, man prieš 3 metus buvo 11, db 14...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tu nori radaro , kad lėktuvą galėtum skraidinti didelį atstumą nuo savęs ?

ne skraidinti, o detektuoti su juo skrendanti lektuva. tai yra nustatyti jo atstuma nuo manes iki jo, o jei pavyktu tai tada gal dar ir iseitu jo greiti ismatuot. radarai lektuvu neskraidina.

 

Bandyk iš seno teliko radiacijos bangas nuvogt. Gal ištemps.

tai kad ir koks senas telikas tai jis tokiu stipriu elektromagnetiniu bangu neskleidzia kad naudot radiolokacijai. kaip ir sakiau naudosiu mikrobanges magnetrona, cia viskas gerai su juo. vienintelio dalyko ko noriu tai suzinot bangu slopinima (tai yra kiek procentu banga praranda savo energijos nuskriedama tarkim kokius 5 ar 10 kilometru)imtuvo gamybai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...