Eiti į turinį
Svečias Gang_Fozzy

"The Ballas" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Gang_Fozzy

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos bosas. Kaip ir įprasta, anketom pildyti laiko skyriau virš dviejų dienų, o kandidatus stebėjau tris dienas. Šie rinkimai taipogi nuvylė (jau kažkaip nestebėtina, nes per kiekvienus rinkimus taip), nes anketas pildyti mokat, taip, bet žaidime palikti įspūdį ar bent jau atlikti ką rašėte anketoje nesugebate. Išsiplėsti daug laiko šį kartą neturiu, nes darbo diena ir turiu kitų reikalų, tad štai kandidatai:

Dzimbo_Zxcvbis - labiausiai patyręs mafijose / gaujose iš visų kandidatų, bet žaidime to neparodai. Kol dar nebuvau skaitęs anketų mačiau kaip šaudai, bėgioji nuo teisėsaugos (įskaitant mane) ir užsiimi tikra "gaujinio" žmogaus veikla, bet vos pradėjus rimtai stebėti, buvau nuviltas. Aktyvumas buvo prasčiausias iš visų kandidatų, veikla irgi ne ką geresnė. Negi ridos kėlimas ir plaukiojimas su valtim aktuali veikla gaujos darbuotojui? Gal kitą kartą labiau pasistengsi.

Gytis_Griausmas - anketoje atsiskleidei kaip žmogus pasiryžęs siekti direktoriaus ir kovoti dėl jo, bet kaip ir su Dzimbo - žaidime tai pasirodė melas. Kiek dariau /pzu, vis kėlei ridą savo Duneride mašinai arba stovėjai AFK. Bandžiau išprovokuoti bent kiek veiksmo iš tavęs atsitrenkdamas į tave ir dar kartą sustabdant tave, bet vietoj to, kad kaip įprastas mafijozas bėgtum nuo teisėsaugos, tu ramiai sustojai ir leidai apieškoti ir patikrinti teises. Pacituosiu anketą: "leidžiu laiką DM zonoje arba bėgioju nuo teisėsugos". Nei vieno iš šitų nemačiau darant NEI KARTO, atrodo, kad tau svarbiau rida nei direktorius. Pagalvok ar verta pildyti kitą kartą jei planuoji stebėjimo metu tiesiog kelti ridą.

Tony_Basket - štai ir naujasis The Ballas direktorius. Esi jauniausias iš visų kandidatų, bet žaidime pasirodei rimčiausias. Aktyvumas iš visų kandidatų buvo geriausias, o ir veikla puikiai tinka gaujos darbuotojui. Ne kartą užtikau šaudant /tpdm, net ir sėdint jail'e šaudei jo /tpdm. Esi Grove Street įgaliotinis, o tai suteikė tau didelį pranašumą kadangi tikimės, kad nekils didelių argumentų, karų forume ar net kitos mafijos valdžios Ddos'inimo jei dabar esi jos darbuotojas. Taipogi mačiau rengiant ir dalyvaujant klubo veikloje, o tai tiesiog įrodė jog esi puikus lyderis, kuris moka sudrausminti ir suorganizuoti komandą. Tikiuosi, kad kovosit sąžiningai ir pagaliau leisit DPKT bent kiek atsipalaiduoti, linkiu tau sėkmės! :)

 

a73f5e7bacc9c4b465ff4b66ac91638f547.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...