Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Narkoman_Weed

Idėjos mūsų Sarg.lt serveriui

  

26 balsai(-ų)

  1. 1. Idėjos [ Detaliau rašykite į komentarus

    • Patiko
      15
    • Nepatiko
      12


Rekomenduoti pranešimai

 Taigi sveiki, šiandieną sugalvojau porą gerų idėjų serveriui, gumos netempęs pradėsiu.

 

 


1 idėja - Pašalinti administratoriams komandą /pildyti (degalus), tam yra mechanikai ir degalinės, šita komanda apmažina mechanikų reikalingumą, manau daug taip būtų daug geriau.

2 idėja - Pašalinti administratoriams komandą /unjail. palikti tą komandą tik vyresniesiems adminams (tie kurie prižiūro skundų temą ir admin papeikimų temą), manau administratoriai gali su ta komanda piktnaudžiauti ir nervinti teisėsaugininkus kurie ilgai ir daug pastangų įdėją gaudė.

3 idėja - Padaryti sauges zonas prie Los-Santos, reklama ligonininų, jeigu yra saugi zona San fierro mieste, tegu padaro visur.

4 idėja - Sukurti anti-aim sistemą, kaip tai galėtų veikti? tiesiog kaip ir sistema, Žaidėjas afk ar inv?, tai galėtų pranėšti automatiškai administratoriams jog žaidėjas galimai naudoja AIM-Bot.

5 idėja - Sukurti pasiekimus su visiems žinomu "Išdirbimu" prizai kaip visada keistūsi t.y 20 dienų [atitinkamas prizas] 1mėn 15 dienų [ atitinkamas prizas ]
 

Tai tiek vat kolkas, palikite komentarą.


Pakoreguota paskutinį kartą 2014 - 11 - 12.


Pasilieku redaguoti šią temą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Jeigu adminam isimsit /pildyti ir /unjail tai manau sumazes 3lv admin paklausa ir sumazes pelnas nes tiesiog niekas nepirks jo ir nebus del ko jo pirkt.Be to ko nerasai kad dar /heal V_P isimtu? gi medikam darbo padidetu kaip ir mechanikam..

 

 

Na perskaičiau tavo NEIGIAMĄ komentarą, ir taip iš dalies tu teisus, BET nerašau dėl to /heal nes adminai turi teisę daryti visokius event, į kuriuos įeina DM, tai todėl ir nerašau, ačiū už nuomonę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Lempiškesnių pasiūlymų nemačiau. Mechanikuose susirinke mailiai nueina miegot 22h ir ką veikt tiem,kurių mašinos užgeso LV ratuose be benzino? Stumti ? Lel. Nusipezi. Daug kartų yra teke pagelbėti žaidėjams su /unjail komanda,tad šitą irgi atmetam. Saugios zonos - tebūnie. Anti aim - buvo bandyta kažką padaryti,bet kaip ir pats Bumeris sakė,jeigu būtų įmanoma,jau būtų padaryta. Pasiekimų į valias,bet nieko prieš neturiu,nors nelabai ir reikalinga.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Šaunios idėjos.

Mano nuomonė:

1. Pritariu, tai mechanikų darbas.

2. Visiškai pritariu, dirbu teisėsaugoje ir labai nervina, kai administratoriai piknaudžiauja ta komanda.

3. Už.

4. Nežinau ar įmanoma tokią sistemą padaryti O.o :D

5. Nebūtina, bet galima.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...