Ralfis_Bizunas Parašyta Lapkričio 17, 2014 Parašyta Lapkričio 17, 2014 Pamoka kaip užlipti ant PD ofiso interjero. https://www.youtube.com/watch?v=AtSQjDI_B_8&edit=vd
Arnas_Player Parašyta Lapkričio 17, 2014 Parašyta Lapkričio 17, 2014 O žinojai, jog taip neleistina ?
Ratmir_Molotov Parašyta Lapkričio 17, 2014 Parašyta Lapkričio 17, 2014 tokio meistriško lipimo kliūtimi nemačiau jau šimtmetį, you are the choosen one! šeip koks tolkas lipti ant pd ofiso interjero man įdomu?
Svečias Parašyta Lapkričio 18, 2014 Parašyta Lapkričio 18, 2014 Jomajo zmogus tik parode ir iskart kamt to reikia!? Jai ikeltu ta pati koks bumeris visi sakytu mldc geras...
Ralfis_Bizunas Parašyta Lapkričio 18, 2014 Autorius Parašyta Lapkričio 18, 2014 wow, ir kokia nauda? tokio meistriško lipimo kliūtimi nemačiau jau šimtmetį, you are the choosen one! šeip koks tolkas lipti ant pd ofiso interjero man įdomu? O , tai koks tolkas prie sampo po 500min prasedėti ? Koks tolkas rida visa diena kelti? Tiesiog užlipau ant Pd ofiso interjero ir gavau daug sms. Kaip ten atsiradai? Parodyk kaip užlipti? ir pnš tai tiesiog įkėliau pamoką. O dėl lipimo su kliutim tai dėl lagu aš tiesiog nuo jos slysdavau ir turėjau šiek tiek ilgiau lipti.
Rycka_Sarg Parašyta Lapkričio 18, 2014 Parašyta Lapkričio 18, 2014 pd ofise galima kiaurai stogą pralyst su kliūtim
Ralfis_Bizunas Parašyta Lapkričio 18, 2014 Autorius Parašyta Lapkričio 18, 2014 pd ofise galima kiaurai stogą pralyst su kliūtim jei nesupratai tai video gale dar parodžiau kad pd ofise neina dėti kliučių
Andrew_Sanchez Parašyta Lapkričio 18, 2014 Parašyta Lapkričio 18, 2014 Su kliutim gal pasimokyk lipt... "swatas" mldc mldc -3 rep omg kaip man rūpi px kad iš savo acc sudėjo... graudus krw :DD žiurus na-xuj sau +rep iš kitų acc deda eina na-x ... :DDD
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.