Eiti į turinį
Svečias Gang_Fozzy

Taksi 2-sios firmos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Gang_Fozzy

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis Taksi 2-sios firmos direktorius. Kandidatus atrinko Mukanovas ir kažkiek pastebėjo, o tada aš grįžau iš neaktyvumo ir perėmiau rinkimus. Kadangi ne aš rinkau kandidatus, daug apie anketas ar dalykus susijusius su anketomis negaliu parašyt, bet pastebėjau vieną dalyką: daug kas rašėtė, kad norite būtent taksi direktoriaus nes šio direktoriaus darbas lengvas ir leistų Jums atsipūsti. Taip tikrai nėra. Taksi direktoriai jaučia panašią įtampą kaip mafijų/gaujų direktoriai, nes jiem nuolat tenka keisti komandą (dažnai darbuotojai palieka), dažniausiai būna pirmi naujokų direktoriai ir jiem turi padėti apsiprasti serveryje, susipažinti su juo, ir turbūt daugiausiai iš visų direktorių gauna žinučių su atrankų prašymais/kyšių pasiūlymais. Poto kaip ir minėjau praeitų rinkimų analizėje: dviračio vėl neišrasi, bet jį gali patobulinti. Į klausimą dėl naujovių darbe atsakėtė tikrai skurdžiai, rašant tas pačias senas idėjas be jokių patobulinimų. Bent kažkiek pasistenkit pagalvot prieš pildant anketą.

Anyways, štai kandidatai:

Zipas_Ltu - Mukanovas tavęs prie kandidatų pridėjęs nebuvo, bet prieš pradedant stebėjimą, aš žvilgtelėjau į visų anketas ir su tavąja nusprendžiau surizikuot. Dvi dienas išvis tavęs nesutikau (Trečiadienį turbūt laikai nesutapo, o Ketvirtadienį aktyvumas buvo visai prastas), ir tik šiandien normaliai galėjau pastebėti. Mačiau kaip dalyvavai mechanikų treniruotėje, dirbai, važiavai į iškvietimus. Taksi direktoriui KET laikymasis - būtinybė, bet dažnai KET nesilaikei. Anketoje pasirodei gerai, žaidime ne. 

Lukas_Asiliukas - anketa išsami, viskas aiškiai išdėstyta, tik vienas minusas - nemažai melo. Anketoje aprašei tiek daug veiklos, bet per mano stebėjimo laikotarpį tavęs nesutikau nei vieno karto, tad aprašysiu ką Mukanovas man perdavė iš po jo stebėjimo. Labai mėgsti ridą kelti. Net per direktoriaus rinkimus, kai yra galimybė tau gauti direktorių, rida svarbesnė. KET taipogi nesilaikai, negi taksistam nuo šiol neprivaloma laikytis KET? Nelabai pavyzdingas direktorius būtum jei nesilaikai taksistų darbo pagrindinių taisyklių. Kitą kartą bent kiek pastangų įdėk į pasirodymą žaidime, ne vien į anketą.

Aidas_Energy - štai ir naujasis Taksi 2-sios firmos direktorius. Anketa puiki - aiškiai išdėstyta, išsamiai ir rišliai aprašyta, ir matosi, kad į ją buvo įdėta nemažai pastangų. Žaidime irgi pasirodei puikiai. Aktyvumas buvo geras, veikla taipogi. Tiek aš, tiek Mukanovas per stebėjimus matėm kaip laikaisi KET, važinėji į iškvietimus, budi prie ligoninės ir kt. Pranašumą taipogi suteikė tai, kad dirbai Taksistu ir užsiiminėjai būtent tokia veikla, kuri buvo nurodyta anketoje. Man patiko tavo idėjos anketoje, ir tai, jog supranti ką iš tiesų reiškia darbas serveryje - žaidėjų bendruomenė, kurioje vieni kitiems mielai padeda. Darbo valdžioje lyg ir nesi buvęs, tad tikiuosi, kad per šį direktoriavimą atskleisi puikų lyderį savyje ir nenuvilsi DPKT narių bei serverio žaidėjų. Sėkmės! :)


 

 

fd052f92a0ff86e84e64a611465b3e6f399.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...