Eiti į turinį
Svečias Vytenis_Blaack

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Vytenis_Blaack

Sveiki,

 

buvo renkamas naujasis Immortal mafijos bosas. Senasis (Arvydas) buvo nušalintas dėl nepranešto nemažo neaktyvumo. Iš 17 anketų, išsirinkau mano manymų tinkamiausius kandidatus, stebėjimas vyko 4 dienas. Stebint pasirinkau naują taktiką, t.y. stebėti iš kitos paskyros, nes pastebėjom, kad angeliukais patampat tik tada, kai prisijungiam prie savo tikrų paskyrų, o mums nebūnant nesat tokie, kokius apsirašot anketose. Po direktoriaus paskelbimo sulaukiau daug ašarų, todėl į tas visas ašaras aš jum atsakysiu pačioje pabaigoje, kai aprašysiu kandidatus. P.S. Kandidatai nėra suskirstyti pagal eiliškumą.

 

Karolis_Darkas - anketa buvo tikrai gera, bet dvėjojau ar tave verta prirašyti prie kandidatų. Surizikavau ir ganėtinai nesigailėjau. Viską darei kaip ir mafijozas, tačiau kartais kaip ir eilinis žaidėjas. Aktyvumas tavo buvo tikrai geras, veikla - pusėtina. Man nebūnant, tu darydavai praktiškai - nieko, man būnant tu puldavai į /tpdm ir pradėdavai šaudyti. Užmačiau keleta kartų šaudant mieste (vos keleta), bet pagrinde tavo veikla buvo - /tpdm reklamavimas, lakstymas po The Ballas bazę ir daugiau nieko. Ateityje patarčiau tau taip nedaryti, jei jau užpildai į direktorių, stenkis daryti kuo didesnės įvairovės :)

 

Robis_Armani - anketa buvo nebloga, tačiau žaidime tavęs nesutikau. Tuo tikrinimas ir baigėsi

 

Laurysimo_Like - manau senbuviam jau žinomas kaip buvęs direktorius. Tik tiek, kad jam tada sekėsi nekaip, bet nematau problemos, kad jam dabar turi sektis blogai. Žmogus turintis patirties, žmogus kurio veikla žaidime buvo geriausia. Tiek man nebūnant, tiek man būnant tu darei tą patį - kėlei chaosą mieste įvairiausiais būdais - non rp, šaudymas, traiškymas, naujokų žlugdymas - viską darei kaip mafijozas, ir darei viską sąžiningai. Sulaukei tiek neigiamų įvertinimų, tiek teigiamų, todėl asmenikai norėčiau patarti - nepasiduok, ir ištverk visus. Šitam projekte tai padaryti labai sunku, kai kuriems ir neįmanoma, tačiau jei pasieki tai, gali savim didžiuotis ir puikuotis prieš kitus. Didžiausios sėkmės, ir prašau - nepasiduok!

 

 

Mr. V

 

YGHYf.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...