Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tom_Fire

Ignas_Beicas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tom_Fire
2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Ignas_Beicas
3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Ligoninėje Ignas_Beicas parašė ip adresą , o ip adresas buvo - Arturas_Quick patikrinkite ip, jai neišeis patikrinti ikelsime jo prisijungimo nuotrauką, beto kiekvieną "Immortal" ir "Cosa Nostra" karą Arturui_Quick stebuklingai dingsta internetas, o pasirodo va dėl ko ..
4. Įrodymai (BŪTINA):

 http://www.part.lt/img/0d49bb0247e1f65ea8b79289ab64226d83.png 0d49bb0247e1f65ea8b79289ab64226d112.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Omg kažkas teamspeake parašė ip, aš net nžn kieno jis, nusikopijavau tiesiog ir kai skelbiau, kad klubas užimtas su ctrl+v įsimetė, doseriai, ką, aš negaliu nusikopijavęs teksto būt? Su tokiais įrodymais nežinau ką čia bandot man pripaišyt, apgailėtina. čia JŪS manę mielieji "immortalai" dosinat, kaip ir daugelį kitų, t.y. -  Agnius_Tropec, Lukas_Kalanta, Rokas_Lipnickas, taip pat ir aš jau tam saraše jūsų(rekordas asmeninis be neto 12h, net nžn už ką), dar ir Alexas_Vega, visi mes kenčiam jūsų nesąmones, gaila, kad dabar šitie donaiteriai ne tik sarge pinigus leidžia, bet dar ir booterių prisiperka, tai realių įrodymų gauti beveik neįmanoma kas tai daro, yra ir daug kitų kurie kažkaip tik prasideda veiksmas ir dingsta, (connection lost) būna visiem (iš CN). O kai pasibaigia veiksmas tarp imm ir cn kažkaip visi grįžtam, dar kai kuriuos ir ilgiau palaikot, taip, kad nereikia čia šventuolių vaidinti. Kai išgaudysim jūsų nesąmones ir policija į duris pasibels irgi nenustebkit, ne kartą taip jau pagauti buvo tokie, sėkmės gyvenime. + dar tu mane banint už tai sugebėjai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tai tu čia neskleisk savo marazmų, nei parašyta kieno čia ipas, nei dar kažkas, jei siųsčiau kažkam į pm, tada gal ir gautūsi kažkas panašaus į dalinimus. Pasakiau aiškiai kodėl jis ten pasirašė, nereikia čia švaistytis nebūtais kaltinimais. + Nesuprantu ko tu čia ardaisi jei jau man IP bana suvariai už tai ir aš vis dar banned?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...