Eiti į turinį
Svečias Gang_Fozzy

"The Ballas" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Gang_Fozzy

Sveiki,

Tikiuosi visų šventės praėjo ramiai ir jau spėjot atsigauti, bei pradėjote ruoštis sutikti naujius metus. Prieš šventes buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos lyderis. Atsiprašau, kad ilgokai užtrukau su apžvalgos rašymu, bet pastaruoju metu laiko turiu neperdaugiausiai, o išrinkus direktorių šventės jau buvo ant nosies, tad laiko normaliai atsisėsti ir parašyti šią apžvalgą neturėjau. Taipogi atsiprašau už klaidas, apžvalgą rašau antrą valandą ryto. Anketom pildyti laiko skyriau nemažai, bet sulaukiau tik 18 anketų. Šis skaičius suprantamas, kadangi į gaujų direktorius pildo mažokai ir prisidėjo tai, kad tuo pačiu metu buvo renkamas "Grove Street" gaujos lyderis. Tik nesuprantama buvo tai, kodėl tiek daug jūsų negali laikytis paprastų taisyklių - forume turėti tokį pat Vardą_Pavardę kaip žaidime, pažymėti "Rodyti kas redagavo" kai baigiate pildyti, PILNAI UŽPILDYTI ANKETĄ PRIEŠ POSTINANT.. Kitos anketos tiesiog buvo labai trumpos ir atsakymų kaip "stebesiu tiek priešus tiek savus per kara" į klausimus, kuriuose leidžiame jum išsamiai aprašyti veiksmus, bausmes, t.t., nepakanka. Dar nusivyliau viduryje rinkimų dėl vieno iš kandidatų klaidos, bet apie tai žemiau. Štai ir kandidatai:


Dzimbo_Zxcvbis - anketa trumpa, bet gera. Joje atsakei į klausimus minimaliai, bet tuose atsakymuose išdėstei mintis aiškiai ir užteko to, ką parašei, kad paimčiau į kandidatus. Žaidime mafijų/gaujų patirties taipogi turi nemažai, tad jau antrą kartą patekai pas mane į kandidatus dėl "The Ballas" gaujos direktoriaus. Antrą kartą patekai į kandidatus, ir antrą kartą nuvylei. Aktyvumas ir veikla buvo puikūs - DM'inai, kėlei sumaištį mieste, dalyvavai mafijos veikloje. Aktyvumas taipogi buvo tarp 400 ir 600 minučių. Viskas buvo puiku iki paskutinės dienos kai sužinojom, kad už šios paskyros žaidė du žmonės. Būčiau surizikavęs su direktoriumi ir davęs jį tau, bet žinant, kad tu vienas pražaidi labai mažai, nusiteikiau prieš direktoriaus suteikimą tau ir jį daviau tavo konkurentui.

Edga_Sugah - anketa išsami, tik nelabai rišli. Direktorius privalo mokėti rašyti Lietuviškai su minimaliom klaidom. Ilgokai galvojau ar atmesti dėl šio dalyko, bet kadangi daugiau kandidatų iš anketų neišsirinkau, teko tave paimti į kandidatus ir stebėti žaidime. Aktyvumas panašus į Dzimbo, tik vieną dieną tavęs išvis nesutikau. Beto, nežinau ar šis aktyvumas buvo tikras, kadangi kelis kartus stebint užtikau tave sėdint mašinoje, kuri suko ratus LV greitkelyje. Veikla buvo panaši į Dzimbo, taipogi mačiau šaudant, DM'inant, t.t. Tiesą sakant, jei Dzimbo būtų lošęs vienas, jis ir būtų dabartinis direktorius, bet jį kaip ir atmetus tu likai vienintelis kandidatas. Linkiu sėkmės ir tikiuosi, kad nenuvilsi. Beje, prašau, kariaukit žaidime, o ne forume.



Naujasis "The Ballas" gaujos lyderis - Edga_Sugah. Linkime sėkmės! :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...