Eiti į turinį
Svečias Vytenis_Blaack

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Vytenis_Blaack

Labas vakaras,

Buvo renkamas naujasis Cosa Nostra. Senasis Domas_Wanna buvo nušalintas, nes surinko 2 įspėjimus. Šį kartą buvo pasirinkti net 5 kandidatai, taip atsitiko todėl kad tiesiog užpildė daug tinkamų mafijai vadovauti žmonių. Stebėjimo metu įvyko daug permainų, apie kurias pamatysit pabaigoje. Ateityje siūlyčiau to nedaryti :D

 

Ruki_Vverh – senas vilkas, didžioji mafijos širdis. Visi tave puikiai pažįsta kaip vieną iš geriausių vadovų, tačiau sutapimas ar ne, bet buvo nušalinti 2 direktoriai būnant tau pavaduotoju, sutapimas? Nepaisant to, tavo anketa buvo tikrai nebloga, tik buvo pagrindinė problema kodėl tu negavai direktoriaus – tu žaidime net nebuvai, tavęs net neteko sutikti man. Tuo tikrinimas ir baigėsi

 

 

Paulius_Montago – jau manau spėjot pasveikinti naująjį direktorių, taip? Dar vienas senas vilkas, kuris mano manymu nusipelnė šito posto. Anketa buvo tikrai nebloga, gal tik labiau trūkio konkretumo, tačiau visumoje viskas buvo super. Tikrinimo metu dirbai Teisėsaugoje, kas yra tikrai keista pildant į Mafijas. Tačiau tai nereiškia, jog negali būti mafijos direktoriumi, juk tu turi net 700k mafijos patirties, kas manau yra labai didelis pliusas. Kitas tavo pliusas buvo, kad tu buvau SWAT įgaliotinis, kas manau irgi yra gerai. Labai nepatiko, kad stebint iš kitos paskyros, užgaudžiau nieko neveikiant, o staiga man prisijungus prie savosios, puolei į /tpdm ir pradėjau šaudyti. Tai nėra blogai, bet tai nebuvo priežastis, kodėl neturėčiau duoti tau direktoriaus. Prašau nenuvilk, ir sėkmės!

 

 

Racer_Squad – nesi man labai jau žinomas, bet man patiko tavo anketa, ir iš pažįstamų sužinojau, kad esi užkietėjęs mafijozas. Surizikavau ir prigriebiau tave, ir tikrai nepasigailėjau. Tavo aktyvumas buvo tikrai neblogas, veikla pusėtina, tačiau tikrai labai nedaug pritrūko iki to direktoriaus. Tikrai nenusivilk, nes kitas šansas gali būti tavo!

 

 

Dzimbo_Zxcvbis – ir dar vienas mafijozas, man esi žinomas (jei dar nepasikeitė) su kita paskyra. Anketa tavo buvo tikrai nebloga, tik viskas sugriuvo žaidime. Žaidime tave sutikdavau su 20-50min ir ne daugiau, iš kitų supratau kad tave pastoviai Ddosino (o gal ir ne), bet manau jei būtum buvęs aktyvus, būtum kėlęs didelį iššūkį Pauliui, o gal net aplenkęs.

 

 

Gang_Pukiss – turbūt jums nėra keista, kad jis kandidatas. Man irgi nebuvo keista. Anketa buvo gera (plačiau apie ją vėliau). Viskas buvo super, žaidime aktyvumas buvo stulbinantis, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis, kai nebesuprasi jau, ar draugas ar ex-draugas Agnius_Tropec, nepaprašė patikrinti tavo anketos, nes pagal jį tu nuo jo nukopijavai. Tikrai pasitikrinau, nes buvai kandidatas, ir Agnius nemelavo – sprendžiant iš šono, tavo anketa buvo tikrai kopijuota. Tada kai pasipasakojai, kas čia iš tikrųjų vyksta, nemanyk kad paėmiau ir „praleidau“, tikrai ne. Parašiau Tautrimui, keliems draugams ką daryti su tavo situacija, deja ji buvo neigiama tavo pusėj. Tuo mano tikrinimas ir baigėsi.

 

 

Moralas visiems – nedalinkit savo anketų nors ir geriausiems draugams, jei žinot kad ją dar naudosit. Net nebandom, nes jums gali atsitikti lygiai taip pat kaip atsitiko Gang_P, kentėsit ne jūsų draugai kuriems davėt, o jūs. Jau geriau yra pasikankinti ir pabandyti parašyti anketą pačiam, bet tikrai ne kopijavimo būdu. Norėčiau visiems nuoširdžiai patarti rašyti anketas patiems.

 

P.S. galit verkti kiek tik norit dėl "prasto direktoriaus", ar ten neteisingo blisto, bet galiu pasakyti - patys kalti.

 

 

cEJ2t.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...