Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Devintas_Lygis

Padėkit dėl lag.

Klausimas

Sveiki susiduriau su šia problema senai ir jau ilgai subja gyvenu, bet nebeturiu kantrybės žaidžiant samp man kartais nuo karto sulagina o ypač kaip su deagle arba kokiu kitu ginklu nusitaikau ždž lag. Tai va norėčiau pasakyti mano pc ne medinis, tik kad sėdžiu su windows kaip beveik 3 metai (manau problema tame) O šjp padėkit be windows perašymų sumažinti kaip nors tą lagą (lagas ir kituose žaidimuose).

P.S Palaikysit mane durniu bet tiektok kai nusistatau geresnes grafikas mažiau net lagina wtf ?

Dėl windows perašymo tai perašysiu tik nžn kada, o norėčiau šeijp surast sprendimą, kad sumažint lag.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

16 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Pas mane vaizduškė gana gera GeForce 9500 GT

dėja iš pavadinimo nespresk, siulyčiau daug geresne paieškoti nes atminties greitis labai mažas palyginus su laptopu vaizdo plokštėmis,pas tave tik 16GB/s ir beje pravalyk dulkes + 5 metų GPU. http://www.game-debate.com/hardware/?gid=268&graphics=GeForce%209500%20GT
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

CTRL++ALT+DELETE

 

Atsidarysi ten kur rodo veikimus (Visus) susirandi kurie ryja daug tavo pc greičio ir juos uždarai - Pvz ZMULE,Torrentai ir kiti. Parsisiusk "Razer cortex" ir įssirašes užsiregink prisijunk ir tada visus žaidimus dasimesi į jį ir kai jį ijunksi pažymėk jį boost,perkrausi žaidima,taves paprašyti leisti ijunkt žaidima-neleisk ir ji perjunk tada lagas turėtu sumažėti. Bandyk įsirašyti Nvidia controller jeigu tavo plokštė reikalauja "Nvidia" programų (Dažniaisia būna nepastebima) todėl pažiūrėk apie savo kompa internete. Įsirašes susitvarkyk nustatymus. 

 

Čia yra pora video kurie gali padėti pagerinti tavo fps,jeigu yra užrakinta vaizdo plokštė: http://sarg.lt/index.php?/topic/228583-kaip-pakelti-fpspagerinti-grafikas-pagerinti-pc/

 

P.S gali būti kad tavo pc yra pilnas dulkiu-Jei sakai kad senai turi ir nė karto nesi jo vales tada duodu 75% kad problema bus tame. Pasirūpink kad kompas gautu gera aušinima,nes jei ilgai pc nevalytas dega termopasta,ja reikia ant ventiliatoriaus pakeisti (Po venteliatoriu). Pabandyk pravalyti c diska nes c diskas dažniausiai būna perkimštas šūdo o C diske yra visi svarbiausi failai tarp jų ir System32 Tad iš jų yra vagiama energija (ramu ir cpu naudojimas). Jei daug programų laikysi ijunktų bus ryjamas cpu Jei jis aukštas-Be laggo neįmanoma tau žaisti. Jei nepadės parašyk,padėsiu rast sprendima.

 

 

 

P.S Su tavo tokia vaizdūške ne sampa žaist o šimta kartų geresnius žaidimus-tikrai vaizdo plokštė nieko dieta tiesiog perpildei savo kompa šūdu

Visų pirma termopasta nedega jinai džiuna pats mačiau nes prieš kelias diena keičiau tą pasta valydamas pc ir termopasta ne ant ventiliatoriaus reik dėt o ant procesoriaus arba vaizdo plokštės procesoriaus ANTRA tu esi visiškas durnas jeigu ištrintum System32 failus tai yra PC kernelis taip jisai naudoja RAM'u kad windowsai veiktu IR CPU vygdo programa O RAM'as kaupia komanda programos tad kuo didesni RAM'a turi tuo daugiau programu galėsi vienu metu naudotis t.y Muzika,naršykle,failu irašymas i fleša ir taip tl.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ir dar jei laikai flesha įkišta ištrauk jį,nes jis ryja iš ramu ir motinines plokštės energija (Pasiskirsto ne taip kaip turėtu)

Ryja energija iš ramu????????? iš motininės plokštes ryja energija??????? Kas čia per nesamonės, jaučiu nežinai kas yra RAM atmintis ir iš plokštės nejema energijos turbūt nežinai dar tokio dalyko kaip maitinimo šaltinis(PSU).
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...