Eiti į turinį
Svečias Vytenis_Blaack

Armijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Vytenis_Blaack

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis Armijos direktorius, senasis Gytis_Lmfao buvo nušalintas dėl rimtų pažeidimų. Teisėsaugos direktoriai tokių pažeidimų negali daryti, ir yra baudžiami griežtai. Sulaukėm 29 anketų, ir visi trys išsirinkom mūsų manymu tinkamiausius kandidatus.

 

Aspect_Boy – labai patyręs teisėsaugininkas, labai daug žinantis teisėsaugos srityje ir ne tik. Anketa buvo nebloga, viskas parašyta aiškiai, žaidime aktyvumas buvo geras, tačiau veikla – ne. Ir vėl gi man nebūnant žaidime nieko neveikiat. Labai daug važinėjai mieste nieko nedarydamas (net ramiai pravažiavai pro mafijozus kurie šaudė į tave), o man prisijungus „gal kam reikia pagalbos pagaunant nusikaltėlius?“. Buvo kad dalyvavai treniruotėse ir grobimų veiklose, bet dalyvavai nes tai buvo būtina, o ne savo noru. Bendrai aptarius – naujasis direktorius tave aplenkė savo veikla ir minimaliai aktyvumu. Ateityje siūlyčiau daugiau nuveikti, o ne tą patį per tą patį.

 

Karolis_Kent – FTB žvaigždė, FTB legenda kuri jau dirba kiek pamenu visus 8 mėnesius. Anketa buvo gera, prie ko prikibti aš neturiu, tačiau kas buvo žaidime – turiu. Tavo pagrindinė veikla kas buvo: AFK, AFK, AFK, nuvažiuoji su Bullet iki ligoninės, apsisuki ir grįžti į bazę – AFK, AFK, AFK, Grobimas, AFK. Ir viskas, daugiau nieko gero neužtikau. Kai važinėdavai su Bullet‘u, dažniausiai varydavai tikrai ne kaip teisėsaugininkas. Kaip FTB turėdavai tikrinti dažnai narkotikus, bet per 5 stebėjimo dienas, užtikau tik 3. Jei jau atsibodo darbas, siūlyčiau tikrai jį pakeisti, nes toks nuobodulys tau tikrai pakenkė. Patirties tokiam darbe turi tikrai daug, tačiau siūlyčiau darbą paįvairinti. Ateityje jei pakeisi savo klaidas, direktorių tikrai galėsi gauti!

 

Dozas_Siaulietis – daugkartinis direktorius, pagrinde teisėsaugos. Visi tave sveikino direktoriumi jau kai užpildei anketą, o aš tik po 6 dienų. Anketa buvo tikrai gera, žaidime aktyvumas normalus, veikla – gera. Važinėjai su darbine mašina, tikrinai narkotikus, visur dalyvavai kur tik įmanoma. Keletą kartų užgaudžiau žvejojant, bet labai didelių problemų nesudarė. Veikla žaidime buvo tikrai gera. Tačiau mes labai bijojom duoti direktoriui, kuris buvo labai blogas praeityje. Nežinojom, gal ir vėl reiks rinkti, tačiau surizikuosim ir pabandysim. Nenuvilk mūsų, nes tada ateityje direktorių bus gauti dar sunkiau. Sėkmės!

 

O dabar pranešimas absoliučiai visiems: ateityje gali pasikeisti nauja tvarka rinkimams į direktorių. Tai priklauso ne nuo mūsų, o nuo Tautrimo. Jei viskas gausis kaip norėsim – būtinai pranešim jums visiems, per kur tik įmanoma. Nauja tvarka turėtų labiau užtikrinti saugesnį žaidimą nuo DDOS atakų, tiems kurie užpildė į direktorių,  bet ar ta tvarka išeis – mes nežinom.

 

fNclo.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...