Eiti į turinį
Svečias Vytenis_Blaack

Apsaugos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Vytenis_Blaack

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis Apsaugos direktorius. Senasis Daumis_White  buvo nušalintas pačios Administracijos dėl pinigų buginimo. Sulaukėm net 31 anketos, ir labai daug gerų ir patyrusių kandidatų. Netempsiu gumos, ir skelbiu juos

 

Sarunas_Jakus – patyręs teisėsaugininkas, kas yra tikrai gerai pildant į apsaugos direktorių! Anketa buvo asmeniškai tikrai įdomi, aktyvumas irgi geras, tačiau veikla – visiškai tuščia. Per visą savaitę, tave vis mačiau tik važinėjant, važinėjant ir dar kartą važinėjant. Daugiau visiškai nieko, gal prasilenkėm su kitokia, įdomesne veikla, bet to ką tu darei, neužteko iki direktoriaus.

 

Randall_Evan – nesi man labai jau girdėtas, ar kuom išsiskyręs, tačiau man patiko tavo anketa, todėl ir prirašiau tave. Aktyvumas buvo geras (kai tave sutikdavau (jei sutikdavau)), bet nelabai ką gero ir veikei. Važinėjau su darbiniu Feltzer retkarčiais, bet dažniausiai tave sutikdavau lakstantį bazėje, vadinasi – tau šis darbas nėra įdomus. Daugiau viskas buvo tas pats per tą patį, todėl tavo veiklos iki direktoriaus irgi nepakako (gal labiau trūko aktyvumo).

 

Domas_Auto – labai patyręs apsauginis, patirties turi virš 600tūkst. kas yra labai labai gerai tavo atžvilgiu. Dirbai Ginklų prekeiviu kaip ir Lukis, aktyvumas jūsų buvo praktiškai vienodas, apart to, kad nežinau ar mes prasilenkdavom, ar kaip, bet per tavo tas 300min/d vis tavęs nesutikdavau žaidime, gal dėl to kad tu būdavai diena, o aš vakare, nežinau bet visą savaitę neužtikau tavęs žaidime, nors aktyvumas buvo tikrai geras.

 

Lukis_Black – ir dar vienas labai patyręs apsauginis. Patirties turi virš 500tūkst. o dabar manau ji dar kils. Kaip ir minėjau, dirbai Ginklų prekeiviu, pardavinėjai ginklus, tačiau man patiko, kad tavo veikla nebuvo tas pats per tą patį. Darei viską kas tik buvo įmanoma, kas man ir labai patiko. Anketa buvo labai gera, patirtis irgi labai gera, veikla žaidime irgi – šie trys faktai manau ir nulėmė tavo naująjį direktoriavimą – sėkmės!

 

Edel_Reid – apsauginių topas, apsaugos elitas. Patirties turi daugiausiai serveryje – esi pirmoje vietoje, kas buvo tavo didžiausias pliusas. Anketa buvo gera, priekaištų neturiu, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis kai pamačiau ką tu veikei žaidime – NIEKO. Kiek tave stebėjau, tave vis vežiojo, vežiojo, vežiojo, vežiojo, dalyvavai Taksi treniruotėse, vėl vežiojo, vežiojo ir daugiau nieko. Nebe reikalo iš vežiojimo sugebėdavai pražaisti virš 500-600min, tačiau tai buvo visiškas nulis pildant į direktorių. Tuom tavo kandidatavimas ir baigėsi.

 

0MMLZ.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...