Eiti į turinį
Aron_Chupa

GamingMoviesLT - youtube kanalas

Rekomenduoti pranešimai

 Sveiki, taigi galbūt vienetai dabar žiūrinčių šia temą ir skaitančių šį pranešimą mūsų youtube kanalo net nežinote, bet manau tai bus puiki progą jį sužinoti, todėl prašome jūsų kiekvieno skaitykite toliau. Berašydamas trumpąją įžangą nusprendžiau, kad reikia trumpai apie kanalą papasakoti. Taigi tai yra mūsų dviejų Lukų sukurtas youtube kanalas kurio pagrindinė temą - žaidimai, šiame kanale bus keliami įvairių žaidimų gameplayiai, įdomus, linksimi momentai iš įvairių žaidimų, „fail'ai“, na žodžiu viskas kas bus susiję su žaidimais. Stengsimės kuo dažniau kelti naujuosius vaizdo įrašus, bet tuo pačių pateikti ir kuo kokybiškesnius juos. Na manau apie kanalą trumpai sužinojote, dabar manau trumpai norite žinoti ir apie mus (tuos kurie filmuos, editins ir kels vaizdo įrašus į youtube). Esame du asmenys kurių abiejų vardai yra Lukas.

Trumpai apie peacemaker:
        Esu Lukas iš Lietuvos mažo miestelio Ukmergės (Vilniaus apsk.). Laisvalaikį leidžiu su draugais, prie kompiuterio, žaisdamas futbolą (FUTBOLAS <3), važinėdamas dviračių su draugais jei oras yra tam palankus ir panašia veiklą. Užsiimu gfxinimų, pastaruoju metu pradėjau labai domėtis vfxinimų, jo mokausi ir tikiuosi, kad bent kiek tobulėsiu ties vfxinimų. Labai patinka repas, ypatingai klausau lietuviškojo repo atlikėjų.
Trumpai apie eNemy:
        Mano vardas taipogi yra Lukas, gyvenu Lietuvoje, Šiauliuose. Laisvalaikiu lankau sporto klubą. Sporto klubą pradėjau lankyti prieš kelis mėnesius, kodėl būtent pasirinkau sporto klubą? Tiesiog noriu kažkokio papildomo veiksmo savo gyvenime. Taip pat laisvalaikiu būnu prie kompiuterio, dažniausiai žaidžiu kokius nors žaidimus, bet nesenai man ir peacemaker (Lukui) kilo mintis sukurti mūsų dviejų youtube kanalą kuriame mes talpinsime įvairius "gameplayius" ar dar kažką. Tiesa sakant prie filmavimo labiau dirba peacemaker, nes mano kompiuteris nėra toks geras kaip jo tai jam tenka atlikti daugiau darbo kaip filmuojam "gameplayius". Prie editinimo nesu joks "skill'as" kadangi seniau jei editindavau tai mokėjau tik tuos pagrindinius dalykus tokius kaip karpymas ar panašiai, bet manau laikui einant nusipirksiu geresnį kompiuterį bei labiau išmoksiu VFX'inti. Na tai buvo mano trumpas prisistatymas. smile.png


Taigi trumpai sužinojote ir apie mus! Labai didelis ačiū tiems kurie perskaitė visą pranešimą tuo pačiu ir jūsų atsiprašome dėl jūsų sugaišto brangaus laiko. Bet turime dar vieną jūsų mažą prašymą: užprenumeruokite mūsų kanalą, paspauskite „PATINKA“ mygtuką ant mūsų facebook puslapio, peržiūrėkite youtube jau patalpintus vaizdo įrašus ir laukite naujų. Apie naujuosius vaizdo įrašus būsite kiekvienas praneštas kuris stebės mūsų temą, pamatysite naujuose pranešimuose.

 

Nuorodą į youtube kanalą: https://www.youtube.com/channel/UCQ_AkxkREYj5X0IQNRF7eBA

Nuoroda į facebook puslapį: https://www.facebook.com/gmltu

 

Naujausias video:

https://www.youtube.com/watch?v=5xG9BMsDI4Q

 

Pagarbiai, Lukas ir Lukas.

one love

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...