Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Labas visiems,

 

Vėl buvo renkamas vienos iš gaujų direktorius. Šį kartą tai buvo The Ballas gaujos direktorius. Buvo užpildyti 2 puslapiai anketų. Vienos iš jų geros, kitos nelabai. Skaitydami anketas atsižvelgėme į jūsų patirtį bei kaip atsakėte į punktą ,,Kodėl norite būti The Ballas gaujos direktorius'' taip pat buvo įdomi jūsų nuomonė kaip jūs suvokiate gaujos gyvenimą. Kaip minėjau - buvo gerų ir įtikinančių anketų, taip pat buvo tokių, kurias skaitydami nelabai supratome. Prašome gerbti ir tuos, kurie skaito jūsų anketas, nes skaityti visiškai padrikas mintis, nesuprasti kur sakinio pradžia, kur pabaiga tikrai nėra įdomu ir tokią anketą sunku vertinti. Vis gi, čia ne vieta aiškinti kaip reikia rašyti, kur dėti taškus ar kablelius - tai jūsų reikalas, tačiau rašant bet kaip rezultatas irgi būna bet koks. Pereikime prie kandidatų:

 

Ginas_Sprite - anketa tikrai nebloga, paprasta ir aiški. Nebuvo jokių pasisakymų, kaip valdysi gaują ar, kad  būsit žiauriausi mieste. Aiškiai išdėstei savo mintis. Mums patiko, kaip atsakei į klausimą kodėl nori tapti The Ballas direktoriumi ir tavo mintys kaip užtikrinsi sąžiningą kovą tarp su teisėsauga bei kita gauja. Koją tau pakišo aktyvumas. Tikrai nebuvai aktyviausias kandidatas. Dalyvavai armijos rengiamose treniruotėse, koveisi su mafija neleisdamas jiems pagrobti narkotikų. Užsiėmei ir laisva veikla. Viskas kaip ir būtų neblogai, tačiau trūko aktyvumo.

 

Reinis_Dzekis - anketoje rašei, kad tau 14 metų. Su savo anketa pranokai ne vieną pildžiusį. Ji tikrai tvarkinga ir tinkama. Ją atrinkome kai skaitėme anketas 2 ar 3 kartą. Manėme, kad būsi tinkamas kandidatas ir pasirodysi puikiai žaidime kaip, kad puikiai pasirodei su savo anketa. Klydome. Žaidime buvai neaktyvus ir praktiškai nepastebimas. Nuvylei mus. Keletą kartų tiesiog bėgiojai gatvėmis. Gaila, tačiau neturiu ką daugiau ir pridurti. Sėkmės kitą kartą.

 

Stepas_Pricka - puiki anketa - puikus kandidatas. Galima pasakyti tik tiek. Anketoje paminėjai savo aktyvumą ir jį net gi pranokai. Esi Immortal mafijos narys. Taip pat priklausai klubui. Visą stebėjimo laiką buvai pražaidęs 200-300min į dieną. Mums patiko, jog aktyviai užsiimi tiek Immortal mafijos veikla bei randi laiko sudalyvauti klubų karuose. Stebint šaudei mieste, su Immortal mafija norėjote pagrobti narkotikus. Keletą kartų buvai AFK Immortal bazėje, tačiau tai įtakos nedarė. Pasirodei tikrai šauniai ir esi vertas The Ballas gaujos direktoriaus posto. Sveikiname ir linkime sėkmės.

 

 

Maži pastebėjimai: pildant į mafijos ar gaujos direktorių yra geriausia, kai pats būnate mafijos, gaujos narys ar bent jau klubo narys. Jeigu esate teisėsaugininkas ir pildote į mafijas / gaujas šansų yra labai mažai. (Nesakome, kad jų nėra). Stebint parodysite kaip galite sugauti bėglį, išvaduoti įkaitus ar apsaugoti narkotikus nuo pagrobimo. Negalėsite šaudyti mieste ir kitaip užsiimti mafijų / gaujų veikla. Trumpiau tariant neatsiskleisite kaip gaujos ar mafijos direktorius. 

 

Pildantys, tačiau nebūnantys aktyvus, Jūs atimate šansą iš tų, kurie galbūt būna tikrai aktyvus ir stengiasi, tačiau jie lieka neatrinkti, nes jūsų anketa buvo geresnė. Nepildykite, jeigu nebūnate prisijungę, nes rinkimuose nebūna kovos , o kiti kandidatai nebūna atrenkami. 

 

 

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...